Mai mulţi demnitari din Guvernul Cioloş, eliberaţi din funcţie la cerere

Mai mulți demnitari din Guvernul Cioloș - secretari de stat și consilieri din stat - au fost eliberați din funcție, la cerere, potrivit deciziilor publicate, miercuri seara, în Monitorul Oficial.

04 ian. 2017, 21:00
Mai mulţi demnitari din Guvernul Cioloş, eliberaţi din funcţie la cerere

Au fost, astfel, eliberați din funcție, la cerere, Emanuela Althamer, Ioana Ursu și Marius Ionuț Ungureanu — secretari de stat în Ministerul Sănătății, Sorana Rodica Baciu — secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Gabriela Raluca Popovici — secretar de stat la Ministerul Consultare Publică și Dialog Civic.

De asemenea, s-a constatat încetarea de drept a raporturilor de serviciu a lui Adrian Frantz Kalapis — secretar general la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Livia Stan — secretar la Ministerul Sănătății, și Cristina Ecaterina Coruț — secretar general la Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, și-au încetat și ei raporturile de serviciu.

Au mai fost eliberați din funcție, la cerere, consilierii de stat Elena Maria Gheorghiu, Dan Flaviu Nechita și Liviu Iolu — Cancelaria Primului Ministru.