Mai rău ca Tamaş. Un sportiv cunoscut, ARESTAT după ce a LĂTRAT la un câine poliţist

Unul dintre cei mai promiţători jucători de fotbal american a fost arestat în cursul dimineţii de sâmbătă, după ce a început să latre la un câine de poliţie. Cu toate acestea, Antonio Morrison declară că a vrut doar să răspundă la lătratul câinelui. Ulterior, el s-a opus arestării, lucru care îi va spori pedeapsa cu urmează să o primească.

22 iul. 2013, 11:11

Chiar dacă Antonio Morrison are doar 19 ani şi este considerat unul dintre cei mai buni sportivi din America, el pare să aibă mai multe probleme de comportament. Astfel, în ultimul incident, care vine la mai puţin de o lună după ce a bătut un bodyguard de club, tânărul a fost arestat după ce a lătrat la un câine de poliţie. 

Citeşte şi Cel mai MACABRU caz din istoria FOTBALULUI. Vezi ce a păţit un ARBITRU care a ÎNJUNGHIAT un jucător

Potrivit NY Daily Mail, în declaraţia sa, fotbalistul a declarat că animalul a început să latre primul, motiv pentru care el a preferat să îi răspundă în acelaşi limbaj. În momentul în care poliţiştii au încercat să îl aresteze, el s-a opus şi a început să facă scandal. Mai mult, el a luat-o la fugă cu toate că era beat, fiind arestat într-un final.

Citeşte şi Doctorii au fost uimiţi: Un câine a SALVAT viaţa stăpânului, după ce i-a MANCAT DOUĂ DEGETE în SOMN

Fundaşul din Florida va avea mult de suferit din cauza comportamentului său, primind o amendă usturătoare. În plus, el va rata câteva meciuri, după ce a fost suspendat de antrenorul său.