Mai „safe” nu se poate. Biletul redacţiei pariuri1x2.ro este aici

Suntem la post, in cautarea celui de-al 5-lea bilet castigator propus in ultimele 6 zile. Mizam pe goluri si o sansa dubla.

29 mai 2017, 07:33
Mai „safe” nu se poate. Biletul redacţiei pariuri1x2.ro este aici

Biletul zilei

In epilogul etapei a 11-a din Norvegia avem derby-ul ultimelor doua clasate, Stromsgodset – Viking. Majoritatea atuurilor sunt de partea gazdelor, care cu un succes pot face un salt impresionat in ierarhiei, pana pe locul 10. De evidentiat si faptul ca Viking nu are nicio victorie cu adversara de astazi din anul 2013, iar pe terenul lui Stromsgodset nu s-a mai impus din 2007.

Mizam pe goluri putine in returul barajului de promovare in Serie A ce le opune pe Frosinone si Carpi. Miza uriasa si-a pus amprenta si pe desfasurarea mansei tur, incheiata cu scorul de 0-0. Si in sezonul regular, rivalele la promovare au fost extrem de precaute in „directe”. Frosinone a castigat cu 1-0 partida de acasa, in timp ce infruntarea de la Carpi s-a incheiat nedecis si fara goluri.

Pentru ultimul pont de bilet merge in Germania. Invingatoare cu 1-0 in turul cu Braunschweig, Wolfsburg are prima sansa la castigarea barajului de retrogrdare/promovare in Bundesliga. Sa apere, insa, acest avantaj minim luat pe teren propriu, ar fi un risc pe care nu credem ca „lupii” sunt dispusi sa si-l asume. Trebuie sa forteze atat cat au nevoie, adica cel putin golul care ar putea lamuri invingatoarea acestei duble.

Biletul zilei

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

CITESTE SI: