Mai ţineţi minte CARTOANELE cu POKEMON? Inimaginabila sumă cu care este VÂNDUT cel mai rar dintre ele

Cel mai rar carton Pokemon este vândut pe site-ul de licitaţii Ebay cu o sumă incredibilă. Denumit şi "Sfântul Graal", obiectul de colecţie urmează să fie comercializat cu peste 100.000 de dolari, licitaţia urmând să se sfârşească la jumătatea lunii septembrie. În prezent, peste 2200 de posibil cumpărători urmăreasc tranzacţia.

09 sept. 2013, 16:13

Vânzătorul Scott Pratte a respins până în prezent 427 de oferte, el aşteptând suma de 100.000 de dolari, mai ales că este unul din cele şase cartoane puse în circulaţie, fiind numit Pickachu Illustrator Card, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Manele şi Pokemoni: Cele mai lungi clipuri postate de români pe Youtube VIDEO

Bărbatul din Edwardsville, Illinois, acceptă de asemenea oferte mai mari de 50.000 de dolari. Potrivit statisticilor Ebay, obiectul pus în vânzare este vizionat în fiecare oră de 230 de oameni. Cartonul a fost inventat în 1997, atunci când a fost oferit drept premiu exclusiv pentru câştigătorii unui concurs oficial de ilustraţii. Ultimul carton de acest fel a fost vândut cu suma de 20.000 de dolari.

Citeşte şi ALERTĂ! Căutările pe google despre jocul „Pokemon” pot duce la filme pentru adulţi

Pokemon a devenit un adevărat fenomen de la lansarea sa în 1995. Totul a început cu un joc video numit Pocket Monsters şi creat de Satoshi Tajiri în Japonia. Ulterior, au apărut desenele animate în 1997, având un succes imediat. Show-ul a fost închis în 1998, după ce 700 de oameni au ajuns la spital cu simptome de epilepsie.