Măicuţa-vrăjitoare care ne mântuieşte online şi prin telefon

Aveţi probleme în familie, vreţi să ştiţi ce vă rezervă viitorul, nu ştiţi cum să pierdeţi mai repede nişte bani? Măicuţa Ana Maria din Ţara Sfântă vă poate ajuta! Nu spunem noi asta, ci o aşa zisă măicuţă. Femeia lui Dumnezeu şi-a făcut chiar şi un site, ca mai toate vrăjitoarele moderne, unde-şi face cunoscute serviciile.

15 feb. 2014, 16:58
Măicuţa-vrăjitoare care ne mântuieşte online şi prin telefon

„La liturghie, fericirea trece prin mâinile Măicuţei Ana Maria care acum deschide pravila bisericească şi cărţile vechi sfinţite de peste 300 de ani, 24 din 24 de ore, dacă este nevoie spre binele dumneavoastră. Orice problemă aveţi, Măicuţa Ana Maria încearcă să o rezolve. Prin rugăciune sfântă şi curată, Măicuţa încearcă să aducă binele şi pacea sufletească!”, se arată în anunţul postat de femeie, scrie Atitudinea online. Pentru cei care decid să dea curs invitaţiei lansate de aceasta, impostoarea dezleagă farmece, vrăji, blesteme, cununii legate, purifică trupul şi sufletul. Un talmeş- balmeş haotic de creştinism şi ocultism păgân, specific vrăjitorilor din România, de regulă ţigani, care profită de durerea suferinzilor pentru a-i curăţa de bani. Măicuţa- vrăjitoare Ana Maria spune că vine tocmai din Israel să-şi ajute semenii.

„Măicuţa Maria vine tocmai din Ţara Sfântă pentru a vă rezolva cazurile foarte grave, pe care le poate rezolva prin binecuvântarea dată de Dumnezeu. Profitaţi de această şansă şi apelaţi cu încredere! Arhicunoscută în ţară şi în străinătate, Măicuţa Maria, slujitoarea casei Domnului, este în slujba Binelui pe Pământ”, mai spune escroaca. Am contactat-o şi noi pentru a afla mai multe informaţii despre servicii şi am „prins-o” în timpul unei lucrări, după cum ea însăşi ne-a declarat, aşa că am revenit mai târziu cu un telefon. Ceea ce ne-a surprins este faptul că femeia nu cere nici un ban pentru „puterile” sale, însă aşteaptă, probabil, ca musafirii care-i calcă pragul să-i ofere un bacşiş, pentru că altfel nu ne explicăm de unde atâta facere de bine… gratuită. „Nu costă nimic. Îmi daţi numele de botez şi deschid pravila”, ne-a spus ea. Binefăcătoarea locuieşte în Ploieşti, însă rezolvă şi problemele celor care nu pot ajunge la ea, prin telefon.