Malaysia Airline, un NOU scandal: Femeie VIOLATĂ la 10.000 de metri, de personalul navigant

Compania aviatică Malaysia Airlines se confruntă cu un nou scandal, după ce o pasageră susţine că ar fi fost violată de şeful stewarzilor, la 10.000 de metri altitudine, în timpul zborului.

26 aug. 2014, 12:21

Compania Malaysia Airlines este nevoită să facă faţă unui nou scandal, după ce o pasageră s-a plâns autorităţilor companiei că a fost agresată sexual de şeful stewarzilor, în timpul zborului MH20, pe ruta Kuala Lumpur – Paris.

Australianca de 26 de ani, Laura Bushney, a făcut dezvăluiri şocante, la un post de televiziune australian,  despre un presupus viol, în timpul zborului, a cărei victimă pretinde că este.

Laura susţine că Mohammed bin Rosli Ab Karim, în vârstă de 54 de ani, ar fi venit la ea şi că a început să o maseze, pe sub pătura cu care era învelită, pe picioare. Ea spune că, în acel moment, a fost paralizată de frică şi nu ştia ce să facă, pentru că mâinile stewardului urcau tot mai mult pe picioarele ei. În final, mâinile bărbatulzui ar fi ajuns până în pantalonii femeii şi că ar fi violat-o cu degetul, scrie publicaţia britanică.

„Eram foarte speriată, năucită, debusolată şi voia să cobor… Nici nu mi-am dat seama că eram la 10.000 de metri altitudine”, a declarat Laura Bushney într-un interviu acordat Channel 7 Australia. Cu această ocazie, ea a mai povestit că, pe sub pătura cu care era învelită, avea şi telefonul mobil cu care a înregistrat dialogul dintre ea şi steward.

Bărbatul a fost arestat la Paris. El riscă o pedeapsă de 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.  Avocaţii lui nu înţeleg de ce femeia nu a strigat după ajutor în momentul în care stewardul o molesta. Ei vor să aducă, între alte dovezi, fotografii în care femeia pozează indecent şi le postează pe site-urile de socializare.