Mama copiilor agresaţi, mărturii şocante: Băiatul a fost speriat să ţipe ca să nu reacţioneze bărbatul. A aşteptat să le dea drumul

Declaraţii dramatice ale mamei copiilor agresaţi de pedofil în Capitală. Copiii au fost agresaţi aproximativ 15 minute. Femeia povesteşte speriată ce li s-a întâmplat micuţilor. Aceştia sunt traumatizaţi şi nu au putut reacţiona de frică, informează România TV. Între timp, oamenii sunt şi ei revoltaţi.

06 ian. 2018, 15:11
Mama copiilor agresaţi, mărturii şocante: Băiatul a fost speriat să ţipe ca să nu reacţioneze bărbatul. A aşteptat să le dea drumul

„Pe băiat l-a pupat de două ori pe obraz, pe Alesia a luat-o în braţe, o pupa, o săruta pe gură, a pipăit-o. La un moment dat s-a oprit liftul. Au deschis uşa liftului la etajul 8, domnul a vrut să iasă cu Alesia în braţe. A ieşit şi băiatul cu ei… Instinctul său a fost să rămână cu uşa deschisă pentru a coborî. Domnul a insistat, din câte mi-a zis (copilul n.r.), să rămână acolo. Au început lucrurile odioase. I-a pipăit, i-a pupat, pe fată mai mult. A stat circa 10 minute la etajul 8, unde a şi ridicat-o pe palier, pe un geam. După astea 10-15 minute, au coborât, la etajul 4 unde le-a dat drumul… Înainte de a le da drumul iar i-a sărutat pe amândoi, i-a pipăit. Când au intrat în lift, i-a băgat mâna fetei în chiloţi. Băiatul mi-a zis că a fost speriat să ţipe că practic o ţinea pe fată pe pervazul geamului şi era speriat să nu reacţioneze altfel. Văzând multe lucruri la televizor, a zis că nu a avut altă reacţie decât să tacă şi să aştepte să le dea drumul. După mine ca mamă l-aş omorî. Băiatul nu mai vrea cheile. A zis: „Mă închizi în casă. Nu deschidem la nimeni până nu veniţi voi”, a spus mama copiilor agresaţi.

Citeşte şi Cazul pedofilului din Bucureşti: Poliţia cere ajutorul populaţiei pentru a-l prinde

Doi copii de cinci şi nouă ani au fost agresaţi sexual, vineri, într-un lift din Capitală, iar poliţiştii încearcă să-l găsească pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii archetului de pe lângă Judecătria Sectorului 6.

Incidentul s-a produs într-un imobil din cartierul Drumul Taberei. Cei doi copii au fost urmaţi în lift de un bărbat necunoscut care i-a agresat sexual.

Odată scăpaţi din lift, copiii au povestit familiei ce s-a întâmplat, iar părinţii au depus o reclamaţie la Poliţie.

Şeful ANPC Constanţa a pus chiar recompensă pe capul pedofilului. 1000 de euro pentru cel care ajută autorităţile să-l prindă pe agresor.

Citeşte şi Alertă în Capitală! Doi copii au fost agresaţi sexual de un bărbat într-un lift. Cum arată pedofilul VIDEO