Mama copiilor găsiţi morţi în podul unui bloc, acuzată de omor şi omor calificat. Femeia a fost arestată preventiv

Noi informaţii ies la iveală în cazul celor trei copii găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa. Mama copiilor a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Femeia este acuzată de omor şi omor calificat.

21 apr. 2017, 09:03
Mama copiilor găsiţi morţi în podul unui bloc, acuzată de omor şi omor calificat. Femeia a fost arestată preventiv

UPDATE: Procurorii Parchetului instanţei supreme solicită, vineri, Tribunalului Bucureşti, arestarea preventivă pentru 30 de zile a mamei celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului, pentru o infracţiune de omor şi două infracţiuni de omor calificat.

„În perioada 2012-2015, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viaţa a trei copii nou-născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou-născuţilor în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistriţa Năsăud”, spun procurorii ]n referatul cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii precizează că au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea mamei celor trei bebeluşi, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de omor şi a două infracţiuni de omor calificat.

Femeia a fost audiată iniţial la Bistriţa, unde a negat aceasta acuzaţie. Se pare însă, că există indicii clare că aceasta ar fi vinovată de moartea celor trei copii.

Cazul, de o gravitate ieşită din comun, urmează să fie preluat de Parchetul General, iar surse din anchetă spun că femeia va fi audiată de procurorii bucureşteni.

În luna martie, trei copii nou născuţi au fost găsiţi în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistriţa-Năsăud. Se pare că doi dintre ei erau gemeni nou-născuţi.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat că au fost sesizaţi despre faptul că în podul unui bloc din localitatea Bistriţa Bârgăului ar fi fost găsite cadavrele unor bebeluşi.

Cadavrele bebeluşilor au fost descoperite de o femeie care a urcat în pod să cureţe.

Citeşte şi Trei bebeluşi, găsiţi morţi în podul unui bloc. Femeia de serviciu a sunat disperată la 112