Mama copilului de 11 luni, mort în accidentul terbil de la Constanţa, a pierdut lupta cu viaţa

O tânără de 31 de ani, originară din Focșani, dar care locuia în Galați, a murit astăzi, la Spitalul Județean Constanța. În urma cu câteva zile, ea a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a decedat și bebelușul său de numai 11 luni.

17 iun. 2015, 14:10
Mama copilului de 11 luni, mort în accidentul terbil de la Constanţa, a pierdut lupta cu viaţa

Nenorocirea s-a produs în weekend-ul trecut, între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud, după ce un microbuz și două mașini s-au ciocnit, scrie monitorulvn.ro.

Şoferul microbuzului, care mergea spre Constanța, a încercat să evite impactul cu o mașină al cărei conducător a semnalizat târziu schimbarea direcției de mers. Microbuzul a intrat pe contrasens și a acroșat un alt autoturism, care s-a rostogolit de câteva ori, apoi a ajuns pe celălalt sens de mers.

Citeşte şi Tânără de 19 ani, moartă într-un cumplit accident rutier. Prietenii au reacţionat pe Facebook FOTO

Acolo a fost lovit de o altă mașină, care circula regulamentar și în care se afla o familie de turiști din Galați, respectiv tânăra din Focșani, Gabriela Teodorescu, ce se afla la volan, și familia sa. Copilul de 11 luni a murit la scurt timp după accident, iar Gabriela Teodorescu a pierdut lupta cu viața astăzi.