Mama Daliei Duca, distrusă de durere. Noi detalii cutremurătoare despre fiica ucisă

Dalia Duca a fost luată cu forţa de către fostul iubit din faţa casei în care ea locuia. După câteva ore, poliţiştii au găsit-o împuşcată în cap, abandonată într-o maşină. Asasinul, Adrian Hladii, a murit şi el după ce s-a aruncat de la etaj, la câteva zile de la oribila crimă.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 07:28
Mama Daliei Duca, distrusă de durere. Noi detalii cutremurătoare despre fiica ucisă

Părinţii Daliei Duca, tânăra ucisă la Oradea de fostul iubit, sunt devastaţi de durere! După ce şi-au condus fiica pe ultimul drum, aceştia au încercat să îi strângă lucrurile din apartament, însă şi mai tare s-au întristat atunci când au găsit un bilet.

Dalia Duca îşi scrisese lista pentru cumpărături cu puţin timp înainte să fie omorâtă! Nu s-au fi gândit niciodată că era ultimul bilet pe care îl scrie. 

„Să nu lăsaţi să se mai întâmple, oameni buni, la nimeni ce s-a întâmplat la noi! Dacă ştiţi ceva anunţaţi imediat! Lumea trebuie să iasă afară. Nu se poate să se lase să fie atâta durere! Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească!”, a spus plângând mama Daliei Duca, pentru Antena 1.

Dalia Duca, împlinise 24 de ani în luna ianuarie, iar conform vecinilor, locuia în ansamblul de pe strada Barcăului de aproximativ 1 an. Fata provenea dintr-o familie de sălăjeni, cu origini în satul Doh, din comuna Măerişte. Tatăl fetei a fost chiar polițist timp de mai mulți ani.

Hladii a fost găsit la câteva ore după ce Dalia Duca a fost înmormântată

Dalia Duca a fost înmormântată, sâmbătă, în cimitirul Rulikowski din Oradea. La câteva ore după ce Dalia a fost înmormântată, în jurul orei 19:00, mascații au intrat cu forța în apartamentul suspectului de pe strada Nufărului. Auzind forțele de ordine în timp ce încercau să pătrundă în apartament, Adrian Hladii a luat o ultimă decizie și a sărit pe geam. „Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-au deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie a.c.. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea”, a transmis comisar IPJ Bihor, Alina Dinu.

La fața locului s-a deplasat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) SMURD care a încercat să îl resusciteze. „Pentru că bărbatul a suferit traumatisme multiple, incompatibile cu viața, nu a putut fi salvat și a murit la fața locului”, a declarat pentru Bihon.ro dr. Hadrian Borcea, șef UPU-SMURD Bihor, care a fost la caz.

Anchetatorii au căutat probe, dar și arma, în apartamentul lui Hladii și chiar și în gunoi. Ținând cont că arma nu fost găsită nicăieri, nu este exclusă varianta ca Adrian să o fi aruncat în Crișul Repede.