Mama lui Adriean Videanu, mesaj emoţionant pentru fiul său şi pentru anchetatori VIDEO

Mama lui Adriean Videanu a vorbit în exclusivitate pentru România TV, chiar din curtea conacului de la Videle, casa în care fostul primar al Capitalei a copilărit. "Adriane, să fii tare, mamă!" - este ceea ce bătrâna i-a transmis fiului şi, plângând, ea le-a cerut anchetatorilor să aibă milă de fiul ei şi să aibă "suflet de părinţi".

31 ian. 2015, 09:06
Mama lui Adriean Videanu, mesaj emoţionant pentru fiul său şi pentru anchetatori VIDEO

Mama lui Adriean Videanu, fostul ministru al economiei şi primar al Capitalei, arestat sâmbătă pentru 30 de zile, i-a transmis un mesaj emoţionant fiului ei, chiar din curtea conacului boieresc cumpărat de familia Videanu în comuna Videle.

Adriane, să fii tare, mamă! Că nu avem nicio putere… Nu mai pot, Adriane de focul tau! Nu mai pot!„, i-a tranmsis mama lui Adriean Videanu, fiului său, prin intermediul România TV.

Citeşte şi Adriean Videanu NU s-a predat la poliţie. Fostul ministru a fost ridicat de poliţişti de acasă

Cu ochii în lacrimi, mama fostului primar al Capitalei i-a rugat pe anchetatori să aibă milă de fiul ei. „Să aibă Şi ei suflet de părinţi. Să aibă şi ei suflet să se gândească şi ei la copiii lor. Eu înţeleg că dacă făcea o faptă grea, o faptă cum au făcut ăştilalţii, aia era… Dar aşa, pentru un lucru de nimic…„, a mai spus mama lui Adriean Videanu.