Mama lui Gabriel Cotabiţă, în stare de şoc. Ce se întâmplă la câteva săptămâni după ce a ieşit din spital

După ce a trăit două luni în spital, rugându- se pentru viaţa fiului ei, cea care i-a dat viaţă lui Gabriel Cotabiţă s-a mutat în apartamentul cântăreţului pentru a-şi continua misiunea. Femeia nu are linişte dacă nu vede cu ochii ei că artistulse simte bine.

07 aug. 2015, 10:39

Mama lui Gabriel Cotabiţă se afla la Craiova când a fost sunată de nepoatele sale şi a primit vestea sfâşietoare cum că artistul se zbătea între viaţă şi moarte, scrie libertatea.ro. Fiul său, nimeni altul decât Gabi Cotabiţă, se zbătea între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.

În acel moment, pentru femeia de 80 de ani, nimic nu a mai contat. Şi-a lăsat treburile baltă şi câteva ore mai târziu era în Capitală. Venise să-şi vegheze fiul, să-l ajute cu orice preţ, să se roage pentru el.

Citeşte şi Gabriel Cotabiţă, filmat într-un restaurant de lux din Capitală. Vezi în ce stare a ajuns îndrăgitul artist

Mama lui Cotabiţă nu a putut fi urnită din spitalul în care artistul se lupta să rămână în viaţă. A cedat doar la insistenţele nepoatelor sale să meargă să se odihnească. Femeia a ştiut tot timpul ce se întâmplă cu unicul său fiu, întrucât nu şi-a dorit să fie menajată sub nici o formă. În sufletul său de mamă nu s-a putut împăca cu gândul că îşi va lua adio de la copilul ei.

S-a mutat în apartamentul lui

Femeia a sperat până în ultima clipă, a trecut de la agonie la extaz şi a vărsat lacrimi de fericire când veştile venite din partea medicilor au devenit tot mai bune. Odată externat, mama lui Gabriel Cotabiţă s-a mutat în apartamentul artistului şi are grijă de el ca de ochii din cap. Potrivit unui apropiat de-al artistului, femeia face nopţi albe pentru a-i veghea somnul lui Gabriel Cotabiţă. „Se trezeşte de câteva ori pe noapte să vadă dacă Gabi e bine, să-i asculte respiraţia, să se asigure că e bine”, a spus sursa citată.

Citeşte şi CAZUL COTABIŢĂ schimbă regulile în SĂLILE DE SPORT. Ce trebuie SĂ FACI

Legătura dintre ei e foarte puternică

De fiecare dată când a fost întrebat de ce nu şi-a găsit jumătatea, Gabriel Cotabiţă a vorbit deschis despre motivul care l-a împiedicat să se însoare. „Cred că am căutat să găsesc o femeie care să ţină locul mamei mele, cea mai importantă fiinţă din viaţa mea, dar nu am găsit-o”, mărturisea artistul, subliniind relaţia specială care există între el şi cea care i-a dat viaţă.