Mama lui GIGI BECALI, prima reacţie după controlul de la puşcărie: Ar putea fi LIBER câteva zile în august

Mama lui Gigi Becali speră că îşi va vedea băiatul câteva zile în august. Alexandrina Becali nu şi-a pierdut speranţa că fiul ei va fi graţiat şi spune că nu se aştepta ca Gigi să stea atât de mult inchis. Speranţele ei se îndreaptă acum  către Avocatul Popurului, care a declanşat un control în penitenciar, ca urmare a sesizării făcute de Gigi Becali.

27 iul. 2014, 08:44
Mama lui GIGI BECALI, prima reacţie după controlul de la puşcărie: Ar putea fi LIBER câteva zile în august

Alexandrina Becali crede că verificările demarate de Avoctul Poporului la Rahova, în urma sesizărilor depuse de Gigi Becali, pot fi un semn bun.

„Păi e un semn bun, cum să nu fie bun? Dacă stă nevinovat? Nu e nimeni ca el aşa, să stea nevinovat în închisoare… Dacă nu eşti nevinovat şi stai în închisoare… mai ai răbdare?”, a spus mama lui Gigi Becali, pentru România TV.

Alexandrina Becali a arătat că fiul său nu s-a plâns niciodată de condiţiile din închisoare.

„Nu s-a plâns! El îmi zice mie: mamă, stai liniştită. Aşa e! Mă încurajează. Dar ce să facem? Eu am încredere în Dumnezeu că îl va elibera şi ar fi bine domnul Băsescu, că acum e pe sfârşite, să facă şi el un bine, că dacă face binele ăsta, multe păcate i se vor ierta şi lui. Dumnezeu te iartă, să ştii! Câte păcate ai face şi te căieşti de ele, Dumnezeu te iartă, să ştii”, a declarat mama lui Becali.

Decizie la nivel înalt pentru GIGI BECALI. Anunţ făcut de AVOCATUL POPORULUI

Aceasta a precizat că se aşteaptă la o graţiere în continuare: „Zicea că vrea să îi dea acum câteva zile în august, dar nu ştiu de eliberare. Cred că până la urmă o să îi dea Băsescu! Aşa cred eu!”

Aceasta a spus că nu vorbeşte la telefon cu Gigi Becali: „Eu nu! Nora mea vorbeşte, eu nu vreau să vorbesc că MIE RĂU AŞA CÂND VORBESC CU EL! El mă încurajează dar… El zice: stai mamă liniştită că o să ies, că o să fie bine. Poate vrea Dumnezeu să… ce să vă zic? Băsescu să îl lumineze Dumnezeu, el să îi dea înainte de…”.

Eu am speranţe şi mă gândesc că o să facă Dumnezeu o minune, că stă de atâta timp, nici nu mă gândeam că o sa stea atâta în închisoare, niciodată nu am crezut… Îi ziceam: Nu mai vorbi mă că aştia… Ce să îmi facă mie mamă, că eu nu am făcut nimic rău, numai bine am făcut. Toată lumea, am fost aseară la Sfântul Pantelimon, şi toată lumea se roagă pentru el. (…) Dar asta e, ce sa îi faci? Poate vrea Dumnezeu să îl lumineze pe Băsescu să îl elibereze ca să faca şi el un bine, că doar pentru binele lui face (…) Azi suntem, mâine nu mai suntem! De ce să ne ducem în iad? Pentru că nu putem să ne ţinem limba? Ce foloseşti dacă faci rău unuia? Răul ăla pe care îl faci la altul, ţi-l dă Dumnezeu ţie, aşa că fă bine cât poţi că Dumnezeu are grijă”, a adăugat Alexandrina Becali.

GIGI BECALI, veste EXTRAORDINARĂ. Iese din nou la muncă, la Academia lui Hagi