Mama Mariei Constantin rupe tăcerea. Cine a făcut-o celebră pe cântăreaţă. „Maria a făcut flaut de mică…”

Carmen Constantin nu pare deloc mirată de despărțirea fiicei ei de Marcel Toader, și spune că Maria și-a câștigat singură un nume în muzică, fără să fie ajutată de el, așa cum a mai susținut în public.

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 08:07
Mama Mariei Constantin rupe tăcerea. Cine a făcut-o celebră pe cântăreaţă. „Maria a făcut flaut de mică…”

Maria Constantin se trage din satul vâlcean Livezi, acolo unde mama ei se îngrijește de o gospodărie mare, cu animale de crescut și pământuri de lucrat, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ce nu ar mai face Maria Constantin într-o relaţie. „Nu aş mai înşela…”

„Nu am ce să vă spun despre divorțul Mariei! Sunt oameni mari amândoi și nu înțeleg de ce se face un asa capăt de țară pentru o simplă separare între doi oameni! Nu sunt primii și nici ultimii care aleg să se despartă. Dar lumea e interesată numai de acest gen de lucruri, de chestii superficiale”, a declarat Carmen Constantin.

„Pe cine interesează că fata mea a muncit enorm, că a repetat mii de ore ca să ajungă unde e acum, ca și înainte să-l cunoască pe Marcel avea un nume în muzică, că Maria câștigase concursuri și olimpiade?”, a răbufnit femeia. „Maria a făcut flaut de mică, dar de cântat muzică populară nu s-a gândit nici un moment până nu i-a spus tatăl ei, în liceu, că poate să facă asta! Ea credea că va cânta doar muzică clasică până atunci, dar soțul meu a văzut mai departe decât ceilalți!”, a completat Carmen Constantin, care a rămas văduvă în decembrie 2015, când Ilie Constantin, tatăl Mariei, cunoscut instrumentist, a murit ca urmare a unui infarct.