Mama Oanei Zăvoranu, supusă unei operaţii complicate

După câteva zile de zbucium, în care şansa ei la viaţă a fost pusă sub semnul întrebării, Marioara Zăvoranu s-a stabilizat, iar medicii ne dau veşti bune.

28 ian. 2015, 06:50

În ciuda faptului că, aşa cum a declarat, când intră în Spitalul Fundeni i se strânge inima pentru că acolo a murit tatăl ei, Oana Zăvoranu a primit şi o veste bună: mama ei, Marioara Zăvoranu, internată în aceeaşi unitate medicală în stare critică, în urmă cu câteva zile, a scăpat de infecţia renală ce îi punea viaţa în pericol.

Mama Oanei Zăvoranu se zbate între viaţă şi moarte. Anunţul trist făcut de medici FOTO

Surse medicale din cadrul Spitalului Fundeni au declarat pentru ziarulring.ro că Marioara Zăvoranu a ajuns acolo într-o stare septică apărută, cel mai probabil, în urma dializei, dar a fost stabilizată. „Pacienta nu a fost supusă niciunei intervenţii chirurgicale şi nu are nicio complicaţie cardiacă, aşa cum a vehiculat presa. A fost dusă direct la Terapie Intensivă şi i s-a administrat tratament pentru infecţia ce îi afectase unicul rinichi, ce funcţiona doar la 10%. A reacţionat la tratament şi acum a depăşit faza critică. Riscul major a trecut. Sperăm că acea infecţie nu se va reîntoarce. Dacă va avea o evoluţie bună şi nu apar complicaţii şi dacă se va dovedi că organismul dânsei poate suporta operaţia, peste câteva luni poate face transplant renal”, au precizat surse medicale din cadrul Spitalului Fundeni. 

Citeşte şi Oana Zăvoranu, anunţ emoţionant pe Facebook: „Azi, mama…”

„S-a pus problema dacă o las pe mama să trăiască sau nu. S-a pus problema unor semnături. Sunt singura care are drept de viaţă sau de moarte asupra mamei mele. Am un punct sensibil în lumea asta: tatăl meu. Nimeni nu ştie că tot în acel spital am văzut privirea asistentelor în care se citea că l-am pierdut. Gândul că aş putea să-mi pierd doi părinţi în acelaşi spital e prea mult. Am o traumă legată de acel loc pentru că acolo am pierdut pentru totdeauna jumătate din inima mea, tata. M-am rugat la Dumnezeu să nu-mi ia şi cealaltă jumătate tot acolo”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.