Marturii cutremurătoare ale mamei româncei tinuţe 10 ani în beciul unei case din Italia. Cum a încercat femeia să-şi găsească fiica

Mama tinerei sechestrate şi abuzate sexual timp de 10 ani în subsolul unei case din regiunea italiană Calabria a mers în urmă cu câţiva ani în Italia, în încercarea de a-şi găsi fiica dispărută. Traseul femeii disperate aduce cu cel al personajului Vitoria Lipan, din romanul "Baltagul".

24 nov. 2017, 13:44
Marturii cutremurătoare ale mamei româncei tinuţe 10 ani în beciul unei case din Italia. Cum a încercat femeia să-şi găsească fiica

Maria Trofoşilă, mama Mihaelei, tânăra sechestrată şi abuzată timp de zece ani de un italian, a plecat în urmă cu câţiva ani în Italia, în încercarea disperată de a da de urma fiicei de care nu mai ştia nimic, scrie adevarul.ro.

 

Citeşte şi Româncă, ţinută captivă într-o pivniţă şi abuzată sexual timp de 10 ani în Italia. În urma abuzurilor, femeia a născut doi copii VIDEO

Femeia, care locuieşte în comuna Cerchezu, din judeţul Constanţa, povesteşte aventura pe care a avut-o în urmă cu câţiva ani. Mihaela, fiica ei plecată în Italia la 19 ani, avea doar opt clase primare.

„A plecat ca să-şi scape familia din sărăcie. O perioadă mi-a trimis bani, diferite sume, când 150 de euro, când 100 de euro, pentru lapte şi scutece pentru copilul ei pe care îl creşteam eu, apoi nimic”, spune acum mama tinerei.

Este vorba despre un copil pe care Mihaela l-a născut în România, ajuns între timp în custodia tatălui lui. Iniţial, mama fetei a încercat să afle noutăţi de la prietenele fiicei sale, din localitatea 2 Mai, cu care plecase împreună în Italia, dar acestea nu i-au spus nimic.

Citeşte şi Reacţia MAE în cazul româncei sechestrate timp de 10 ani în Italia

„M-am ţinut de capul lor să-mi spună unde este, dar nu au vrut să spună nimic”. Văzând că nu află nimic, întocmai ca Vitoria Lipan din „Baltagul” lui Mihail Sadoveanu, femeia a plecat să refacă drumul fetei sale dispărute. A stat trei luni în Italia şi a încercat să-i dea de urmă. „Am fost în Italia cu nişte vecini de aici, care lucrau acolo. M-am dus şi eu la muncă, dar mai mult să caut fata. Am intervenit la adresa de la care primeam eu banii, dar nimic. Am pus poze cu ea pe stâlpi, dar nimeni nu o văzuse”, îşi aminteşte femeia.

Continuarea articolului pe adevarul.ro.