Mamă şi fiică, ucise cu sânge rece în Spania. Crima a avut loc sub privirile îngrozile ale unui copil de 3 ani

O dublă crimă între români şochează Spania. Un bărbat de etnie romă şi-a ucis fosta soţie şi soacra în plină stradă, chiar sub ochii fiului său de doar 3 ani. Băieţelul a scăpat teafăr, iar acum se află în custodia autorităţilor. Agresorul a fost prins şi urmează să fie judecat luni în regim de urgenţă pentru dublă crimă.

RomaniaTV.net
09 nov. 2015, 13:17
Mamă şi fiică, ucise cu sânge rece în Spania. Crima a avut loc sub privirile îngrozile ale unui copil de 3 ani

Oamenii din micuţul sat de lângă Valencia sunt în stare de şoc. O rudă de-a victimelor a văzut întreaga scenă de la balcon.

„A venit cu un rucsac negru, iar la o distanţă de un metru a tras două focuri de armă. Femeia a căzut la pământ. Dacă femeia aia avea o brăţară sau un telefon, nu ar fi păţit ce a păţit”, a povestit o rudă.

Agresorul nu locuia în localitate, iar fosta lui soţie obţinuse un ordin de restricţie împotriva lui. După ce a comis crima, bărbatul a fugit, iar iniţial s-a crezut că l-a luat cu el şi pe fiul său.

Potrivit antena3.com, cel mai probabil, micuţul, despre care se spune că ar avea 3 ani, va ajunge în grija rudelor din localitate. Deocamdată, din custodia poliţiei a ajuns pe mâinile Protecţiei Copilului.

Românul de 40 de ani riscă zeci de ani după gratii.