Mamă şi fiu, în stare gravă la spital după ce au aruncat combustibil în sobă

Două persoane, un bărbat de 51 de ani şi mama acestuia, în vârstă de 84 de ani, din comuna Bâlteni, judeţul Gorj, au suferit, marţi seara, arsuri grave, în urma unei explozii produse după ce au aruncat combustibil în sobă.

03 apr. 2018, 17:55
Mamă şi fiu, în stare gravă la spital după ce au aruncat combustibil în sobă

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul de 51 de ani ar fi aruncat combustibil în sobă, iar în momentul în care a încercat să aprindă focul s-a produs o explozie.

Mama acestuia, o bătrână de 84 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafaţa corpului, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu.

Potrivit mediafax, explozia nu a fost urmată de incendiu.

Bărbatul de 51 de ani a fost transportat iniţial la spitalul din Rovinari, cu arsuri pe mâini. Ulterior, medicii au dispus transferul victimei la Craiova.

La acestă oră, poliţiştii sunt încă la faţa locului şi fac cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs accidentul.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.