Mănâncă doar fast-food şi bea Coca Cola în loc de apă. Cum arată femeia „hamburger”

Faye Campbell din Marea Britanie a reusit sa surprinda intreaga lume cu stilul ei de viata. La micul dejun, la pranz, dar si la cina, femeia consuma doar mancarea de tip fast-food. Multe doamne care au vazut-o au crezut initial ca tine o dieta stricta. Insa, dieta brunetei consta in pizza, cheeseburger sau chips-uri.

07 dec. 2013, 18:30
Mănâncă doar fast-food şi bea Coca Cola în loc de apă. Cum arată femeia „hamburger”

Nu mananca niciodata fructe, legume, carne proaspata sau peste. Faye bea foarte rar apa. Bautura pe care o consuma zilnic este Coca Cola.

„Parintii mei au incercat mereu sa ma convinga sa mananc sanatos. Mama imi pregatea masa si facea din alimente tot felul de figurine pentru a ma convinge. Lasam mancarea neatinsa, mergeam in camera si mancam chips-uri”, spune femeia.

Parintii au dus-o la medic inca de cand Faye avea 5 ani. Dupa un consult, doctorul le-a spus ca daca nu isi schimba alimentatia, fata risca sa moara pana la varsta de 20 de ani.

La 15 ani, cand au vazut ca fiica lor refuza alimentele sanatoase, parintii au dus-o din nou la un medic din Londra. Acolo, dupa o serie de analize, Faye a fost diagnosticata cu reflux gastro-esofagian cronic, o afectiune datorata unei disfunctionalitati a sfincterului cardia si consta in inchiderea incompleta a sa, ceea ce va permite continutului gastric sa urce in esofag.

Pe termen lung si daca nu este tinuta sub control, boala poate sa duca la aparitia cancerului de esofag.

„De fiecare data cand incercam sa mananc si altceva simteam durere”, a spus Faye. La inceput, bruneta a tinut boala sub control cu ajutorul medicamentelor, insa situatia nu a tinut mult. Numai mirosul anumitor mancaruri ii faceau rau.

„Lumea crede ca e un moft, ca asa vreau eu sa traiesc. Dar nu e adevarat. Din cauza bolii, eu nu pot sa incerc nimic nou, imi face rau. Pot sa consum doar pizza cu branza si cheeseburger. Mi-ar placea sa pot sa ma asez cu familia la masa de Craciun si sa mananc mancarea mamei, dar nu pot”, a mai spus Faye.