LIGA CAMPIONILOR. Juventus a învins pe Old Trafford, Manchester United suferă

Juventus Torino a câştigat cu scorul de 1-0 pe terenul lui Manchester United, în meciul serii de marţi din Champions League. Unicul gol a fost semnat de Dybala, în minutul 17.

23 oct. 2018, 15:53
LIGA CAMPIONILOR. Juventus a învins pe Old Trafford, Manchester United suferă

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO 0-1

1. Juventus 3 3 0 0 6:0 9
2. Manchester Utd 3 1 1 1 3:1 4
3. Valencia 3 0 2 1 1:3 2
4. Young Boys 3 0 1 2 1:7 1

Cea mai spectaculoasă competiţie din lumea fotbalului ne aşteaptă şi de această dată cu meciuri de gală, în care vom avea ocazia să vedem la lucru cei mai buni fotbalişti ai planetei. Marţi, de la 19:55 au fost programate partidele AEK Atena – Bayern Munchen şi Young Boys – Valencia.

Manchester United primeşte vizita echipei Juventus Torino, marţi, de la 22:00, în blockbuster-ul săptămânii din Liga Campionilor. Partida care va consemna revenirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, însă în calitate de adversar

Echipele probabile, potrivit Gazzetta dello Sport:

Man United: De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Matic, Pogba – Rashford, Mata, Martial – Lukaku. 

Juventus: Szczesny – Cancelo, Bonucci, Chiellini, Alex Sandro – Cuadrado, Bentancur, Pjanic, Matuidi – Dybala, Cristiano Ronaldo.

În clasamentul grupei H a Ligii Campionilor, Juventus este lider, cu două victorii din tot atâtea meciuri, urmată de Manchester United, cu patru puncte, Valencia, cu un punct, şi Young Boys, cu două eşecuri.

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Fără îndoială, cel mai aşteptat meci al zilei va fi duelul de pe Old Trafford dintre Manchester United şi Juventus Torino. Cristiano Ronaldo va reveni pe terenul unde s-a transformat dintr-un puşti cu potenţial într-un câştigător al Balonului de Aur şi partida se anunţă una de gală.

Juventus şi United ocupă primele două locuri în Grupa H după două runde, însă partida e una vitală pentru trupa din Manchester. Jose Mourinho e sub presiune după un start de sezon sub aşteptări, iar ultimul meci din Liga Campionilor i-a dezamăgit pe fani: 0-0 pe teren propriu cu Valencia.

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO. Tot de la 22:00 intră în scenă şi campioana en-titre din Champions League, Real Madrid, care se află într-o pasă extrem de proastă. Julen Lopetegui pare la un pas de demitere, după ce echipa a ajuns la o serie de cinci meciuri fără victorie, în care a înscris un singur gol, iar duelul cu Viktoria Plzen poate reprezenta o gură de oxigen pentru Luka Modric & Co.

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO: Ronaldo a atras toate privirile la Manchester: a venit la conferință cu două milioane de euro la mână

Manchester United și Juventus Torino se întâlnesc în derby-ul zilei în Champions League. Atracția de la conferința de presă susținută de campioana Italiei înaintea partidei cu „diavolii roșii” a fost reprezentată de prezența lui Cristiano Ronaldo în fața jurnaliștilor.

Pe lângă declarațiile făcute, Cristiano Ronaldo a ieșit în evidență și cu ceasul său. „Bijuteria” de la mână este una personalizată, din colecția Jacob&Co Caviar Tourbillon și costă numai puțin de 1,85 milioane de lire sterline. De asemenea, ceasul are numai puțin de 424 de diamente strălucitoare.

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO: Ronaldo, reacție fermă în privința acuzațiilor de viol

Cristiano Ronaldo a vorbit deschis despre acuzațiile de viol care i-au fost aduse de Kathryn Mayorga. În cadrul conferinței susținute pe Old Trafford, înainte de Manchester United – Juventus, starul portughez a anunțat că este optimist în ceea ce privește procesul în care este implicat.

„Știu că sunt un exemplu pe teren și în afara lui. Eu zâmbesc mereu, sunt un om fericit. Joc la un club fantastic și am o familie fantastică. Am patru copii, sunt sănătos. Am tot ce îmi trebuie, restul nu mă interesează.

Nu vă voi minți în legătură cu această situație. Sunt foarte fericit. Avocații mei m-au anunțat că sunt optimiști și eu sunt de asemenea. Mă bucur de fotbal, de viața mea. În rest, am oamenii care au grijă de viața mea și, normal, adevărul este întotdeauna pe primul loc”, a spus Ronaldo.

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS TORINO: Istoria scandalului de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo

Pe 13 iunie 2009, Mayorga a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a făcut obiectul unui control medical. Fotbalistul ar fi presat-o pentru a o face să semneze un acord financiar în valoare de 375.000 de dolari, care o obliga să păstreze tăcerea. Ancheta a fost redeschisă în urmă cu câteva săptămâni, la cererea fostului fotomodel, acum în vârstă de 34 de ani.

Cristiano Ronaldo a fost transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus pentru 117 milioane de euro, cu bonusuri incluse. Starul portughez a semnat un contract valabil pe 4 ani și are un salariu anual de 30 de milioane de euro.

Meciul dintre Manchester United și Juventus, din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League, se va disputa marți, de la ora 22:00