Manda: Coldea a confirmat că Dragnea şi Ghiţă au fost la evenimentul organizat de SRI de Crăciun. Nu a spus dacă a fost şi Kovesi

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei SRI, a declarat joi, după audierea lui Florian Coldea, că acesta a confirmat existenţa unui eveniment organizat de SRI cu prilejul Crăciunului şi a confirmat numele de participanţi la eveniment apărute în spaţiul public, dar nu a vrut să să detalieze. Printre aceste nume, Coldea le-a confirmat pe cele ale lui Dragnea şi Sebastian Ghiţă.

RomaniaTV.net
05 apr. 2018, 16:44
Manda: Coldea a confirmat că Dragnea şi Ghiţă au fost la evenimentul organizat de SRI de Crăciun. Nu a spus dacă a fost şi Kovesi

„A spus că a existat un astfel de eveniment în Ajunul Crăciunului. La acel eveniment au participat mai multe persoane. A fost întrebat câte, a spus că peste zece persoane, nu vrea să detalieze numele. A fost rugat doar să confirme unele persoanele despre care ştim în spaţiul publiic şi le-a confirmat. A spus că toate acele persoane erau beneficiari sau parteneri ai SRI. A fost un astfel de eveniment, nu s-a tăiat niciun porc. Printre aceste persoane erau domnul Ghiţă, domnul Dragnea, domnul Maior, domnul Coldea, parteneri externi şi domnul Ponta, dar nu mai ştiu dacă l-am întrebat, dar există afirmaţia domnului Maior despre acest eveniment”, a declarat Claudiu Manda, potrivit News.ro.

De asemenea, Manda a spus că fostul prim-adjunct al directorului SRI nu a vrut să confirme dacă şi Laura Codruţa Kovesi a fost la eveniment.