Cum sunt ÎNŞELAŢI amatorii de PASTILE de SLĂBIT. Un ACTOR care apare în reclame se destăinuie

Cristian Harhata, un cunoscut actor şi cântăreţ de manele, are mustrări de conştiinţă după ce a minţit într-o reclamă de televiziuner care promova un produs "minune" pentru slăbit. Astfel, deranjat de faptul că firma nu i-a dat toţi banii, bărbatul a început să dezvăluie minciunile care înconjoară aceste pastile.

14 oct. 2013, 09:23

Cristian Harhata recunoaşte că a dorit să facă dezvăluiri despre pastilele de slăbit nu atât din cauza nerespectării contractului de către compania producătoare ci pentru simplu fapt că are mustrări de conştiinţă pentru faptele sale, potrivit Cancan

Citeşte şi O VEDETĂ de la noi, la un pas de PARALIZIE din cauza pastilelor de slăbit

Am primit o ofertă să fac o reclamă la un produs de slăbit. Eu sunt actor, nu am fost gras niciodată, însă am acceptat să fac această reclamă contra cost crezând că sunt nişte pastile testate medical şi care vor ajuta oamenii. Însă adevărul l-am aflat după ce am surprins o discuţie între o colegă de platou şi iniţiatorul reclamei. Pastilele nu au fost testate, ci pur şi simplu aduse în România şi puse la vânzare, căci domnul cu reclama nu ştia mai nimic despre acele pastile. Acum mă simt vinovat. Mi-au tras şi ţeapă, pentru că nu mi-au plătit suma promisă, deşi reclama este difuzată de 2-3 posturi, zilnic, şi pe deasupra mai minţim lumea că noi am testat aceste pastile pe noi, ceea ce e complet greşit. Aceste produse trebuiau testate, nu trucate, că acolo unde eu am burta punându-mi un tricou sub cămaşă sa para că am avut burta cândva. Eu am rămas păgubit şi oricum nu am cum să trag pe nimeni la răspundere, însă pot măcar să-mi fac datoria de cetaţean onest şi să apăr în faţa lumii cu capul umil, ca alţi oameni să nu mai cumpere pastile la întâmplare. Se poate slăbi şi natural„, explică Harhata, care recunoaşte că i-a minţit pe cei din jur.

Citeşte şi INCREDIBIL, dar adevărat. O femeie a fost dată în judecată pentru că s-a îngrăşat după cură