Manelistul Elis Armeanca, audiat la sediul DIICOT Ploieşti în dosarul Droguri pentru VIP-uri

Elis Armeanca a ajuns la sediul DIICOT Ploieşti, unde va a fost citat pentru audiere în dosarul de trafic de droguri în care au fost audiate joi mai multe de vedete din showbiz-ul românesc. La intrarea în curtea instituţiei, manelistul a declarat că nu ştie în ce calitate a fost citat.

RomaniaTV.net
13 iul. 2018, 09:41
Manelistul Elis Armeanca, audiat la sediul DIICOT Ploieşti în dosarul Droguri pentru VIP-uri

Până acum mai multe persoane au fost audiate la DIICOT Ploieşti în dosarul Droguri pentru VIP-uri, între care şi creatorul de modă Răzvan Ciobanu, stilista Raluca Bădulescu. Luni ar urma să fie audiat şi Oreste Teodorescu. 

De asemenea, în urma audierilor trei persoane au fost reţinute deja în dosarul „Droguri pentru VIP-uri”. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a dat prima declaraţie după ce joi a fost audiat la DIICOT Ploieşti în dosarul Droguri pentru VIP-uri, în care a mai fost citată şi Raluca Bădulescu. Răzvan Ciobanu a scris că este suspect că ar deţine droguri de risc pentru consum propriu şi precizează că e acuzat că ar fi luat drogurile de la nişte oameni pe care nu i-a văzut niciodată.

„Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus. Îmi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului”, a susţinut Răzvan Ciobanu într-un mesaj postat pe contul de Facebook.