Mănescu şi Frunzăverde, ACUZAŢI că şi-au declarat sprijinul pentru Creţu de „capul lor”: O să ajungem în şanţ

Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL, îi critică pe liberalii Ramona Mănescu şi Sorin Frunzăverde după ce aceştia şi-au declarat sprijinul pentru desemnarea Corinei Creţu drept comisar european.

03 sept. 2014, 13:37
Mănescu şi Frunzăverde, ACUZAŢI că şi-au declarat sprijinul pentru Creţu de „capul lor”: O să ajungem în şanţ

Cătălin Predoiu scrie, pe Facebook, că „Dl Frunzăverde şi dna Mănescu ar face bine să consulte conducerea ACL înainte să-şi declare sprijinul pentru doamna Corina Creţu”.

„Trei lideri ACL au precizat o poziţie critică foarte clară faţă de conduita lui Ponta în chestiunea propunerii Comisarului European din partea României. Este vorba de co-preşedintele Blaga, de vicepreşedintele PPE, dna Boagiu şi de subsemnatul.

Klaus Iohannis şi Vasile Blaga i-au trimis o SCRISOARE preşedintelui CE: Corina Creţu a fost desemnată ilegal

Declarând intempestiv şi de „capul lor” sprijin pentru socialista Corina Creţu, dl Frunzăverde şi dna Mănescu îl validează indirect pe Ponta. Eu nu sunt de acord cu această poziţie a lor. Dacă unii ies la atac la Ponta şi altii joacă la „ofsaid”, pretextând constructivismul politic, o să ajungem în şanţ.

Cu Ponta nu ai ce construi. El a sacrificat interesul României şi un bun comisar (Cioloş) ca să-şi arate muşchii politici. Cu Ponta nu avem decât de luptat. Sper ca aceasta eroare să nu se mai repete”, spune Predoiu.

Ramona Mănescu, europarlamentar PNL, a declarat, într-un interviu, că forţele politice din România trebuie să îşi unească toate eforturile pentru a o susţine pe Corina Creţu pentru postul de comisar european. Şi Sorin Frunzăverde s-a declarat de acord cu nominalizarea Corinei Creţu.

CORINA CREŢU, sprijinită de PNL. Ramona Mănescu: Merită susţinerea tuturor forţelor politice interne