MApN revine în FOTBAL. Cum se va chema noua echipă a ARMATEI

Marius Lacatus a anuntat ca Armata se gandeste serios sa isi faca si o echipa de seniori si are un plan pentru ca aceasta sa prinda si cupele europene.

08 dec. 2016, 11:25
MApN revine în FOTBAL. Cum se va chema noua echipă a ARMATEI

Marius Lăcătuș a abordat din nou subiectul legat de posibilitatea înființării unei noi echipe Steaua de către Clubul Sportiv al Armatei.

”La nivel de seniori, nu va exista acum o echipă. Noi încercăm ca, la anul, în ianuarie, februarie, martie, să facem selecții și să îmbunătățim valoric centrul de copii și juniori și să formăm echipe cu rezultate superioare celor de acum. Dacă, pe parcurs, se va realiza și proiectul cu formarea unei echipe de seniori” a declarat Marius Lăcătuş.

„Dacă vom reuși să formăm acest centru, ne putem gândi și la o echipă de seniori, dar care va trebui să înceapă destul de jos, de la nivelul cel mai de jos. Ministerul ar putea deține echipă și în prima ligă, dar fără să joace în cupele europene. Dar să se formeze mai întâi această echipă și, apoi, sigur se vor găsi oameni care să investească și, atunci, majoritatea acțiunilor nu vor mai fi la MApN. Echipa se va numi Steaua București. CSA Steaua București”, a mai spus Marius Lăcătuș.