Marcel Ciolacu: Am reafirmat în CExN că nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid

Deputatul Marcel Ciolacu, liderul PSD Buzău, a reafirmat în Comitetul Executiv Naţional al PSD că nu va vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid.

RomaniaTV.net
10 dec. 2018, 15:26
Marcel Ciolacu: Am reafirmat în CExN că nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid

„O dispută între doi colegi în interiorul partidului, în interiorul grupului, nu mai ţin minte ce mi s-a reproşat”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat de presa prezentă la Parlament dacă în cadrul CExN al PSD a existat o „dispută” între el şi liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan.

Fiind întrebat dacă i s-a reproşat că „este cu preşedintele Iohannis şi nu joacă cu partidul”, liderul PSD Buzău a replicat: „Nu, vă pot spune că nu mi s-a reproşat acest lucru”.

„Nu am vorbit despre preşedintele Iohannis, de ce tot insistaţi când nu am avut această… Cred că vi s-a spus greşit, cred că domnul Oprişan are un pic de invidie pe judeţul Buzău că a avut un scor electoral mult mai mare decât al dânsului şi i-am promis că în continuare va avea acelaşi scor, mult mai mare decât al dânsului”, a spus Ciolacu.

Referitor la „posibilitatea de a vota cu Opoziţia”, liderul PSD Buzău a susţinut: „Nu e prima oară când spun, am spus şi astăzi că, sub nicio formă, eu nu o să votez niciodată o moţiune de cenzură împotriva propriului partid”.