Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru DIVORŢ. Rugăminte pentru Maria Constantin: „Te rog să nu…”

Marcel Toader nu a venit, miercuri, la notar, pentru a oficializa divorţul de Maria Constantin. mai mult, fostul sportiv i-a transmis un mesaj soţiei sale.

13 sept. 2017, 07:24
Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru DIVORŢ. Rugăminte pentru Maria Constantin: „Te rog să nu…”

Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru a divorța, deşi Maria Constantin a declarat în urmă cu o săptămână că se va separa oficial de soțul ei pe 13 septembrie.

BOMBĂ. Maria Constantin, filmată în timp ce se sărută cu un prezentator TV. „Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile”

Cu o seară înainte, Marcel Toader i-a transmis Mariei Constantin un mesaj, în direct la tv.

Mara Bănică. „Am văzut filmuleţele erotice. Maria Constantin este o femeie de consum…”

„Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, a fost mesajul lui Marcel Toader.