Marcel Toader o face praf pe Anamaria Ferenz: Femeile ca ea sunt numite de noi căpuşe

Chiar dacă a trecut aproape un deceniu de când Anamaria Ferenz şi Marcel Toader au divorţat, cei doi nu au scapă nici acum vreo ocazie de a vorbi unul despre celălalt.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 19:54
Marcel Toader o face praf pe Anamaria Ferenz: Femeile ca ea sunt numite de noi căpuşe

In timp ce Anamaria Ferenz sustine in continuare ca omul de afaceri, cu care a fost casatorita timp ce patru luni, a batut-o si ca din cauza lui a pierdut o sarcina, Marcel Toader sustine exact contrariul.

„Într-o familie nu există că ai mâncat banii soţului sau ai soţiei. Sunt bani comuni. În relaţia mea cu ea a fost totul OK, călătorii, vacanţe. Când i-am spus că cheltuielile sunt mult prea mari şi i-am spus că ar trebui să reducă costurile totul s-a stricat. Întotdeauna era vorba numai despre ea, numai ea avea probleme. Eu eram în casă şi bărbat, şi femeie, şi menajeră, tot. Când am fost pentru prima dată la mama ei, a trebuit să-i las 300 de lei, pentru că aşa o obişnuise. Îi dădea săptămânal câte 300 de lei. Ferentz nu merita nici 2% din ce am făcut eu pentru ea. Femeile ca ea sunt numite de noi, băieţii, căpuşe”, a spus Toader.”, a spus Toader La Maruta.

Vezi: Noua cucerire a lui Marcel Toader. Uite cum s-au pozat, acoperiţi doar de un prosop FOTO