Mare atenţie la sănătate. Aceste zodii vor avea probleme medicale în ultima decadă a lunii aprilie

Configurația astrală din ultima decadă a lunii aprilie are un impact puternic asupra sănătății zodiilor. Mulți nativi, aproape din fiecare zodie, vor avea probleme medicale, dar numai câteva semne zodiacale sunt profund influențate și trebuie să fie foarte atente cu sănătatea lor.

19 apr. 2018, 13:20
Mare atenţie la sănătate. Aceste zodii vor avea probleme medicale în ultima decadă a lunii aprilie

Gemenii au nevoie de mai multă mișcare

Nativii acestei zodii se simt lipsiți de energie la mijlocul primăverii, mai ales dacă au o viață monotonă și sedentară. Ei pot suferi mai des de dureri de cap și de amețeli, din cauza tensiunii arteriale, iar cea mai bună recomandare este mișcarea.

Citeşte şi HOROSCOP 20 APRILIE 2018: Apar schimbări în viaţa multor zodii. Tu te afli printre ele?

Firile sportive trebuie să se întoarcă la activitățile în aer liber, iar cei care nu sunt pasionați de sport au nevoie de plimbări în pas dinamic prin parcuri sau pe la munte. Mișcarea va aluna astenia și depresia de care mulți Gemeni suferă în această perioadă.

Fecioarele, mai sensibile în aprilie decât iarna

Frigul nu le place deloc nativilor Fecioare, dar rareori se îmbolnăvesc în sezonul rece. În schimb, în luna aprilie, când vremea este schimbătoare, au mai mult de suferit. Nativii meteosensibili se vor confrunta mai des cu dureri de cap și dureri de articulații. Dar, dintre cele mai supărătoare probleme medicale pe care le pot avea Fecioarele, gripa va fi pe locul întâi.

Nativii acestui semn au nevoie de multe alimente proaspete și de cruditățile de primăvara, pline de vitamine. Se recomandă și băile calde cu sare la picioare, pentru a alunga oboseala de peste zi și pentru a calma articulațiile inflamate.

Mai multe detalii, pe libertateapentrufemei.ro