Marea Britanie: O maşină a intrat într-un grup de persoane. Cinci răniţi, între care trei în stare gravă UPDATE

Autorităţile britanice au anunţat că cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce o maşină a lovit mai mulţi pietoni înainte de a se izbi de un zid din cartierul Bellingham, situat în sud-estul metropolei Londra.

26 feb. 2017, 13:16
Marea Britanie: O maşină a intrat într-un grup de persoane. Cinci răniţi, între care trei în stare gravă UPDATE

Update: Şoferul a fost arestat şi acuzat de provocare de răni grave şi de manieră periculoasă de a conduce un vehicul pe o stradă publică. De asemenea, este bănuit de consum de băuturi alcoolice, înainte de a fi fost transportat la spital.

Update: O femeie de 35 de ani şi doi bărbaţi de 25 de ani au fost loviţi de un autoturism Mercedes pe Bromley Road, în Bellingham, duminică dimineaţa. Doi bărbaţi, unul de 36 de ani şi celălalt de 46 de ani se află în stare stabilă. Medicii au spus că viaţa acestora nu este în pericol. 

Update: Autorităţile britanice au anunţat că trei persoane se află în stare gravă. potrivit bbc.com.

Accidentul rutier a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei locale 8.20 (10.20 ora României), transmite Standard.

Reprezentanţii Scotland Yard au explicat că maşina a lovit mai mulţi pietoni, care erau în apropierea staţiei de autobuz Catford. Un martor îşi aminteşte cum o persoană a rămas blocată sub maşină în urma accidentului rutier.

Poliţiştii au anunţat că şoferul a fost reţinut imediat după accident în Bellingham.

În acest moment nu există niciun indiciu cu privire la un posibil incident terorist, potrivit news.ro.

”Este atât de trist, asemenea lucruri se întâmplă întotdeauna pe această bucată de drum. Întotdeauna este un accident sau altceva. Este chiar dureros pentru că noi locuim aici şi vedem întotdeauna asemenea accidente. Mă întreb ce trebuie să se întâmple pentru ca autorităţile să ia acţiune”, a explicat un locuitor din Bellingham.

În acest moment nu se cunoaşte starea răniţilor.