Marele horoscop chinezesc 2017: Ce-ţi aduce anul Cocoşului de Foc

În astrologia chinezească, anii guvernați de Cocoșul de Foc sunt lipsiți de turbulențe și neînțelegeri și abundă în vești despre prosperitate. În acest an, sunt favorizați cei vor să obțină un loc de muncă mai bun sau câștiguri financiare mari.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 13:13
Marele horoscop chinezesc 2017: Ce-ţi aduce anul Cocoşului de Foc

Anul Cocoșului de Foc începe la 28 ianuarie 2017 și se încheie la 15 februarie 2018. Astrologii spun că vom fi recompensați pentru toate eforturile depuse, indiferent de domeniu, și că va fi o perioadă foarte bună pentru cei singuri, care își vor găsi sufletul pereche. Ambițioșii au toate șansele să avanseze la locul de muncă, cele mai bune luni ale anului, din punct de vedere profesional, fiind aprilie, iulie, octombrie și noiembrie.

Trăsături ai celor născuți în ani ai Cocoșului de Foc

Cei care au venit pe lume în anii Cocoșului de Foc (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017) sunt norocoșii zodiacului. Ei sunt atenți, sociabili, comunicativi, activi, curajoși, onești și rezolvă conflictele cu foarte multe atenție și pricepere.

Șobolan: anul nașterii 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008

Serviciu

Potrivit astrologiei chinezești, persoanele născute în anii de Șobolan sunt inteligente și intuiesc de fiecare dată adevărul. La muncă, urmează o perioadă destul de încărcată. Într-un final, șefii îți vor recunoaște meritele. Folosește-te de abilitățile tale sociale pentru ca relațiile cu cei din jur să funcționeze.

Bani

Îți vei mări veniturile pe parcursul anului. Ai grijă să nu cheltuiești peste măsură, pentru a avea bani și pentru zile negre. Dacă plănuiești să mergi undeva în concediu, la vară, analizează totul cu atenție și nu te întinde mai mult decât ti-e plapuma.

Dragoste

Nu-ți fie teamă să le arăți celor din jur ce sentimente ai pentru ei și implică-te în fel și fel de activități, pentru a-ți mări șansele să cunoști pe cineva, dacă ești singur. Încrederea pe care o ai în forțele proprii și abilitățile tale sociale te vor ajuta să legi noi prietenii.

Sănătate

La capitolul sănătate, vei sta bine în primele luni ale anului. În a doua jumătate a lui 2017, este posibil să te confrunți cu infecții bacteriene, care te vor împiedica să-ți pui în practică planurile. Adoptă o dietă sănătoasă și fă mișcare, pentru a te menține în formă.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 2017 pentru toate zodiile: De ce trebuie să te fereşti anul viitor

Bivol: anul nașterii 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009

Serviciu

Ai tendința să-i judeci foarte strict pe oameni, de aceea îți este greu să-ți faci prieteni, mai ales la locul de muncă. Pentru că nu comunici suficient cu colegii tăi, nu ai cum să-ți duci la capăt, cu brio, sarcinile. Încearcă să vezi partea bună a fiecăruia și învață să-i accepți pe cei din jur așa cum sunt.

Bani

Vei munci foarte mult pe parcursul anului, mai ales că știi că ai nevoie de bani, pentru a-ți plăti ratele sau pentru vacanța pe care ți-o dorești demult. Indiferent de scop, vei reuși să-l atingi, cu foarte mult efort.

Dragoste

Nu-ți va fi ușor să legi noi relații, din cauza firii tale neîncrezătoare. Chiar și așa, pe la mijlocul lui 2017, vei întâlni pe cineva care-ți va suci mințile. Analizează cu atenție și gândește cu mintea, nu cu inima, ferindu-te astfel de dezamăgiri.

Sănătate

Vei fi energic pe tot parcursul anului. Fă sport, mergi la teatru și la film, pentru a-ți elibera mintea de probleme. Concentrează-te pe relațiile de familie și fă-ți timp și pentru prieteni. Vei avea nevoie de ei când anumite probleme de sănătate îți vor întrerupe activitățile zilnice.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro