Marele premiu la LOTO 6 din 49. Cine sunt CEI DOI CÂŞTIGĂTORI din Găeşti VIDEO

Două premii de câte 16 milioane de lei s-au câştigat miercuri la LOTO, cu ocazia extragerilor speciale de Anul Nou, iar biletele norocoase au fost jucate într-o agenţie din Găeşti. Deşi numele celor doi rămân încă necunoscute, în oraş circulă informaţii despre cine sunt marii câştigători.

01 ian. 2016, 13:34

Loteria Română a organizat trageri speciale de Anul Nou, în 30 decembrie jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală, cât şi la cea specială.

La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare. 

Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Biletele au fost jucate în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.

Unul dintre jucătorii la LOTO din Găeşti, care a ghicit doar 3 dintre cele 6 numere, a declarat, la România TV, că în oraş se zvoneşte cine sunt cei doi câştigători. 

„După câte se zvoneşte în oraş, câştigători sunt doi oameni simpli, doi băieţi simpli. Unul este fost angajat la Ministerul de Interne, al doilea, băiatul unui instructor  de la şcoala de şoferi. Nu pot să spun sigur că ar fi vorba despre ei, dar aşa se zvoneşte.  Doi băieţi care au jucat şi au caştigat.”, a spus bărbatul.

„Ţinând cont că este un noroc pe care l-au avut, ar trebui să îşi dezvolte o mică afacere pentru ei, dar să îi ajute şi pe alţii pentru că este nevoie de un noroc şi pentru alţii care nu au avut norocul lor„, a mai spus jucătorul. 

CITEŞTE ŞI LOTO 6 DIN 49. S-a CÂŞTIGAT marele premiu. Biletele norocoase au fost jucate într-o singură agenţie