Maria Băsescu s-a angajat la 65 de ani, după ce a fost casnică peste trei decenii. Cât câştigă soţia fostului preşedinte

Potrivit declarației de avere completate de Traian Băsescu, soţia acestuia, Maria Băsescu, în vârstă de 65 de ani, s-a angajat după ce a fost casnică de la 29 de ani.

29 iun. 2018, 06:40
Maria Băsescu s-a angajat la 65 de ani, după ce a fost casnică peste trei decenii. Cât câştigă soţia fostului preşedinte

Recent fostul presedinte, Traian Băsescu și-a depus declarația de avere, valabilă pentru anul 2017. Dacă până acum, Băsescu nu a completat vreun câștig în dreptul veniturilor soției, politicianul a trecut suma de 50.000 de lei, încasată de Maria Băsescu, ca persoană fizică, în calitate de administrator al terenului agricol de 290 de hectare din comuna Nana.

În 2017, la 65 de ani, Maria Basescu a avut un venit lunar de 4.166 de lei, primul încasat după mult timp. Într-un interviu, Maria Băsescu a afirmat că era casnică din 1980, când avea 29 de ani.

De 15 ani sunt casnica. Nu am fost asa dintotdeauna. Cand m-a cunoscut sotul meu lucram in turism, pe Litoral. Si imi placea foarte mult, pentru ca totdeauna mi-a placut societatea, oamenii. Sa fie multi oameni in jurul meu. Mai tarziu am ajuns inchisa intre patru pereti. Am stat foarte mult singura. Regret ca n-am mai putut lucra. V-am spus, imi placea compania, agitatia. Oricum, acum e prea tarziu. Dupa o pauza de 15 ani e greu sa-ti reiei activitatea. Mi-am iesit din mana, cum se spune„, a marturisit Maria Basescu.