Maria Ciobanu, de nerecunoscut. Cum arată artista în afara scenei FOTO

Maria Ciobanu se ţine bine la vârsta de 80 de ani, pe care o va împlini pe 3 septembrie. Artista are poftă de cântat, este în vervă mare şi iată că merge cu  mare drag la spectacolele unde are calitate de invitat special.

18 aug. 2017, 08:10
Maria Ciobanu, de nerecunoscut. Cum arată artista în afara scenei FOTO

Maria Ciobanu arată cu totul altfel în viaţa de zi cu zi faţă de cum o vede lumea pe scenă. „Regina cântului popular” dă dovadă de o modestie rară, fără pretenţii de divă. Se deplasează între spectacole cu un hârb de maşină, cu două uşi, lovită în dreptul aripei şi care pare a fi  reparată cu barosul.

Click a surprins-o pe solistă alături de băiatul şi de nora sa, respectiv Ionuţ şi Doiniţa, în timp ce se pregăteau să plece la Festivalul Naţional de Folclor Doina Bărăganului.

Ionuţ Dolănescu, acuzat că o exploatează pe Maria Ciobanu. „Mai are puţin şi o aduce în cărucior pe scenă…”

La destinaţie, Maria Ciobanu era aproape leşinată, din cauza lipsei aerului condiţionat. Îmbrăcată şic, cu o bluziţă albă şi pantaloni roşii, la care a asortat o eşarfă în stil american, o pălărie croşetată şi sandale argintii, diva folclorului a oferit o reprezentaţie de milioane. A interpretat opt piese şi a fost aplaudată de miile de fani.