Maria Ciobanu în ipostaze inedite, la plajă în Florida VIDEO

Au apărut imagini inedite cu Maria Ciobanu din America. În ciuda zvonurilor, artista se simte foarte bine. România TV are în exclusivitate fotografiile care arată că familia Dolănescu a petrecut fericită începutul de an pe plaja din Florida.

29 ian. 2015, 13:51
Maria Ciobanu în ipostaze inedite, la plajă în Florida VIDEO

Ionuţ Dolănescu nu şi-a uitat tatăl, şi chiar şi de peste Ocean a făcut o pomenire în ziua în care Ion Dolănescu ar fi împlinit 71 de ani, informează România TV.

Slujba a avut loc la biserica româneacă din Orlando, cu întreaga comunitate de acolo, iar coliva a pregătit-o chiar Maria Ciobanu.

Citeşte şi Bebeluşul lui Ionuţ Dolănescu, operat pe inimă în SUA

„Dumnezeu să-l ierte unde este, îi aprind lumânări, îi dau şi de pomană, Dumnezeu să-l odihnească-n pace. Mulţumesc lui Dumnezeu că sunt o femeie credincioasă, Dumnezeu m-a iubit. Nu am cuvinte să-i mulţumesc bunului Dumnezeu că mi-a dat copii aşa frumoşi şi talentaţi”, spunea Maria Ciobanu.

Chiar de aniversarea artistului, Fundaţia Ion Dolănescu a realizat şi un reportaj despre viaţa sa.

„Lumea l-a iubit enorm de mult şi asta s-a văzut şi când a murit, zeci de oameni au ieşit să-l conducă pe ultimul drum, mă străduiesc cu umilinţă să-i calc pe urme”, a declarat Ionuţ Dolănescu.

Citeşte şi Maria Ciobanu, grav bolnavă. Familia o tratează cu medici din SUA

Familia este importantă pentru Ionuţ Dolănescu şi peste Ocean. Deşi s-a scris că mama sa este grav bolnavă, cântăreţul a declarat pentru #româniatv# că Maria Ciobanu se simte foarte bine. Dovadă sunt fotografiile pe care le-au făcut pe plaja Hillsboro, din Florida, unde au petrecut câteva zile cu cei trei copii ai artistului. Ionuţ Dolănescu şi Maria Ciobanu continuă să cânte în America pentru românii plecaţi peste Ocean.