Maria Constantin, declaraţie bombă: „Să vă anunţ că sunt însărcinată…”

La două luni de la căsătorie, Maria Constantin şi Marcel Toader sunt mai fericiţi ca niciodată. Prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, interpreta de muzică populară a făcut dezvăluiri incendiare.

09 nov. 2015, 12:06

Cei doi soţi îşi petrec majoritatea timpului împreună şi reuşesc chiar să îmbine utilul cu plăcutul. Marcel Toader îşi însoţeşte soţia la concerte. „Eu țin foarte mult la asta, fiindcă îmi este mult mai ușor și deja a început să se priceapă mai mult și la sonorizare și mă ajută foarte mult. Ca și manager, este foarte foarte bun”, a declarat Maria Constantin.

Citeşte şi Marcel Toader şi soţia sa Maria se confrunctă cu primele PROBLEME în CĂSNICIE

Întrebată dacă Marcel Toader este oficial managerul ei, Maria a confirmat, dar a făcut o afirmație care ar putea da de înțeles faptul că ar fi însărcinată; „Este trei într-unul dacă vrei (…). Poate este trei într-unul: și tată, și manager și soț”, a spus vedeta.

Maria Constantin şi Marcel Toader îşi doresc să devină părinţi. „Nu știm, vedem. Deocamdată ne dorim foarte mult, însă Dumnezeu știe când, cum. (…) Suntem în lucru. Doamne ajută, sper ca data viitoare să vin și să vă anunț că sunt însărcinată”, a mai mărturisit Maria.

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie. El a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri.

A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă.

Citeşte şi Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea, s-a căsătorit în SECRET

La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.