Maria Constantin, PRIMA REACŢIE despre relaţia cu Augustin Viziru. Actorul i-a răspuns în direct la TV

Maria Constantin a vorbit despre relația cu Augustin Viziru, după ce Marcel Toader a acuzat-o că a avut o relație cu acesta.

06 sept. 2017, 14:02
Maria Constantin, PRIMA REACŢIE despre relaţia cu Augustin Viziru. Actorul i-a răspuns în direct la TV

Maria Constantin a negat toate acuzațiile aduse de soțul ei. Marcel Toader a declarat că artista l-a înșelat de mai multe ori, inclusiv cu Augustin Viziru.

Marcel Toader a dezvăluit cine este AMANTUL soţiei sale. SURPRIZĂ URIAŞĂ

„Nu este adevărat și nu înțeleg de ce aruncă gunoi în oameni nevinovați. Am spus și atunci că eu și Augustin am intrat la Ferma vedetelor, cam în aceleași împrejurări. El cu fratele lui și eu cu soțul meu. Dacă nu aş fi fost implicată în acest subiect, probabil m-aş fi uitat ca la o comedie. (…) Asta cu înşelatul nu e. Am plecat de la Marcel cu trei bagaje. În ultimii doi ani, eu am adus banii în casă. Eu cred că Marcel a clacat. Deja se află la cea de-a șasea căsătorie. Despre ce vorbim?”, a spus Maria Constantin la o emisiune tv.

Augustin Viziru a intrat în direct prin telefon și a susținut-o pe Maria Constantin: „Mi se întoarce stomacrul pe dos de râs. Nu este nimic adevărat. Cu Maria m-am întâlnit doar de două ori. Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Și până la urmă, dacă prin absurd ar fi fost așa, care este problema? Eu nu am nicio obligație. Cel mai frumos era să mă sune direct și să mă întrebe dacă e adevărat. Ara era normal, nu să vii să vorbești la tv. Nu este nimic adevărat. Oricum, Maria este o superbă. I-am dat câteva sfaturi și atunci în fermă”.