Maria Constantin s-a reorientat acum către un fotbalist de naţională. Blonda şi sportivul s-au mutat deja împreună

Au trecut zece luni de când Maria Constantin (31 de ani) a divorţat de cel de-al doilea soţ, Marcel Toader (55 de ani), iar acum cântăreaţa de muzica populară îşi reface viaţa alături de un fotbalist.

30 oct. 2018, 09:18
Maria Constantin s-a reorientat acum către un fotbalist de naţională. Blonda şi sportivul s-au mutat deja împreună

Dacian Varga, proaspătul iubit al Mariei Constantin, a jucat pe la mai multe echipe din Liga 1, printre care Sportul Studenţesc, Unirea Urziceni sau Petrolul Ploieşti şi chiar a bifat patru prezenţe în echipa naţională, el debutând la reprezentativa României în 2009, într-un amical cu Croaţia. Are chiar un titlu de campion al României cu Unirea Urziceni (2009) şi o Supercupă cu ASA Tg. Mureş (2015).

Pe de altă parte, Varga are în palmares şi o colecţie impresionantă de cuceriri feminine. Astfel, el s-a iubit câţiva ani cu fosta prezentatoare Antena 1 Ana Maria Gheorghe, cu fosta prezentatoare de la Antena Stars – Maria Simion, cu fosta prezentatoare Etno Tv Roxana Vaşniuc, dar şi cu Miss Italia Sport Georgiana Popescu, sau cu bomba sexy Iulia Tăbăcaru. Iată că acum Varga a schimbat macazul la muzică populară, combinându-se cu Maria Constantin, care este cu trei ani mai mică, 31 de ani.

Potrivit click. ro, fostul fotbalist și cunoscuta cântăreață au participat, în weekendul trecut, la o nuntă, iar cei prezenți le-au putut admira ținutele elegante. S-au comportat ca doi îndrăgostiți, aruncându-și priviri lascive și zâmbete sugestive.

Maria şi Dacian sunt împreună de puţin timp, dar deja s-au mutat împreună. El stă în Dorobanţi, iar Maria poate fi văzută destul de des în zona aceea acum. Ea nu vrea să facă declaraţii despre iubit, pe motiv că e viaţa ei privată şi vrea să stea departe de presă de această dată„, au declarat pentru sursa citată persoane apropiate din anturajul celor doi.