Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu, a ajuns în AMERICA. Uite cum arată şi cu ce ocupă ACUM

Mihai Neşu a divorţat de Maria la 9 luni după a ajuns în scaunul cu rotile în urma unui accident petrecut la un antrenament al lui FC Utrecht.

13 sept. 2017, 06:39
Maria, fosta soţie a lui Mihai Neşu, a ajuns în AMERICA. Uite cum arată şi cu ce ocupă ACUM

Mihai Neşu s-a dedicat unor proiecte caritabile prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, iar Maria şi-a văzut de carieră şi a ajuns în America. După divorţ, Maria şi-a încercat norocul mai întâi într-o afacere cu încălţăminte şi a făcut design de pantofi în oraşul natal, Oradea. De ceva timp a migrat către designul de interior. În prezent, îl ajută pe fratele ei, Mircea, în afacerea lui care are ca obiect tocmai designul de interior. Potrivit paginii sale de prezentare, Mircea are succes şi s-a ocupat de decoraţiunile interioare la mai multe hoteluri şi firme, ba chiar a aranjat şi studiourile unei televiziuni, scrie Cancan.

Nu mai e bomba-sexy de altădată! Cum arată acum MARIA, fosta soţie a lui MIHAIŢĂ NEŞU!

Fraţii au luat o pauză şi s-au dus în vacanţă în Statele Unite ale Americii, de unde au ţinut legătura cu familia şi prietenii prin intermediul reţelelor de socializare. Maria a vizitat Chicago şi alte oraşe de pe coasta de est, iar apoi a ajuns la relaxare, în sud, în Florida.

Mihai şi Maria Neşu nu mai formează un cuplu din 2012, la 6 ani de la căsătorie, cei doi decizând, de comun acord, să divorţeze. Pe 19 februarie 2012 Mihai Neşu apărea pentru prima dată la un eveniment fără să o aibă alături de el pe soţia sa. Acest lucru s-a întâmplat la 9 luni de la cumplitul accident care l-a lăsat paralizat.