Maria Ghiorghiu a avut o profeţie despre cutremurul din Vrancea: „Vrancea, falie NEAGRĂ pentru Bucureşti”

Maria Ghiorghiu, cunoscută pentru profețiile sale, afirmă că a prevăzut cutremurul major, petrecut în dimineața zilei de 28 octombrie.   

RomaniaTV.net
28 oct. 2018, 13:18
Maria Ghiorghiu a avut o profeţie despre cutremurul din Vrancea: „Vrancea, falie NEAGRĂ pentru Bucureşti”

Maria Ghiorghiu a avut o profeție despre cutremur! Maria Ghiorghiu a amintit pe blogul personal faptul că a putut prevesti cutremurul de 5, 8 grade pe Richer, deși experții și sistemele lor de monitorizare nu au reușit.

Maria Ghiorghiu profeție despre cutremur. Mai exact, Maria Ghiorghiu a putut „vedea” acest cutremur major în România, în urmă cu patru zile.

Maria Ghiorghiu a prezis marele CUTREMUR. „Vor fi multe pierderi de vieţi omeneşti, vor curge râuri de lacrimi nesfârşite”

Scriam în urmă cu 4 -5 zile,un articol cu titlul :
VRANCEA ? O FALIE PENTRU BUCUREȘTI !

VRANCEA ? O FALIE PENTRU BUCUREȘTI-Dumnezeu există …

Acum 4 zile-O FALIE PENTRU BUCUREȘTI ! 23 Octombrie 2018,oră 16,11 ! Dragii mei, În această după amiază,deși eram preoupata cu alte treburi prin .

Și iată dragii mei, că acest CUTREMUR cu date clare,s-a produs în VRANCEA și s-a resimțit puternic și la BUCUREȘTI,așa cum am scris în articol.
După cum vedem dragii mei,DUMNEZEU

și Măicuță Domnului ne-a avertizat că vom

avea parte de un Cutremur mai mare în

VRANCEA, cu o Falie neagră pentru

BUCUREȘTI.

Iată că această Falie neagră pentru București a salvat

Bucureștiul, l-a ocrotit, nu a luat vieți și nici nu a făcut

pagube materiale.

Să nu ne temem dragilor, ci să fim puternici,să fim

optimiști, căci Dumnezeu și Maica Domnului va avea

grijă de noi toți.

Un cutremur cu magnitudine 5,8 s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Vrancea, fiind resimţit şi în Bucureşti.

Cutremurul a fost urmat de o replică, aproximativ trei ore mai târziu, când un nou cutremur a avut loc în zona Vrancea, având o magnitudine de 3,2. Conform INFP, al doilea seism s-a produs la ora 5:48, la aceeaşi adâncime ca şi precedentul, respectiv 148 de km.