Maria Ghiorghiu anunţă prăpăd de Sărbătorile de iarnă 2018. Glasul divin a pus-o în alertă. „Să ne păzim viaţa”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a transmis de Anul Nou un mesaj care prevestește prăpăd. Aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate prezicătoare din România, dat fiind faptul că a anticipat tragedia de la clubul Colectiv.

24 dec. 2018, 08:23
Maria Ghiorghiu anunţă prăpăd de Sărbătorile de iarnă 2018. Glasul divin a pus-o în alertă. „Să ne păzim viaţa”

De altfel, femeia încearcă să anunțe populația de fiecare dată cum primește vreun mesaj divin, prin intermediul internetului, scrie fanatik.ro. Clarvăzătoarea scrie pe blogul său personal fiecare mesaj care îi este transmis de sus. Maria Ghiorghiu a susținut că va exista un lanț de atentate teroriste. „Dragi prieteni, chiar dacă este atât de târziu, eu scriu pe blog ceea ce bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului îmi îngăduie a auzi și a vedea.

Citeşte şi Maria Ghiorghiu, mesaj cutremurător. „Din pământ ai fost luat şi în pământ te vei întoarce!”

Maria Ghiorghiu anunță prăpăd de Anul Nou!

Deci, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune ceva extrem de îngrijorător, dar și văd scris în aer: SWA! Vor fi marcări importante SWA! Vor fi marcate de Sântul SWA, imediat!

Dragii mei, am căutat pe net semnificația acestui cuvânt:SWA și am aflat că este de origine arabă. Dar dacă este la ei vreun sfânt cu acest nume sau într-un anume cerc religios, eu nu cunosc.

Prezicătoarea: „Ne putem aștepta la un lanț de atentate teroriste”

La noi în România este Sfântul Sava care se sărbătorește la 5 decembrie. Dacă există această sărbătoare la arabi sau poate la Ierusalim, atunci ne putem aștepta la un lanț de atentate teroriste. Trebuie să fim cu ochii într-o mie de părți, oriunde ne vom afla pe acest pământ, pentru a ne păzi viața noastră și a celor dragi nouă!”, a scris pe blogul ei Maria Giorghiu.

De asemenea, de curând, clarvăzătoarea a mai făcut o previziune, însă una legată de o boală cruntă care va lovi poporul. „Dragii mei, în aceasta dimineata m-a trezit un glas tare supărat,care spunea asa:”, a scris prezicătoarea.