Maria Ghiorghiu anunţă o nouă catastrofă: „Era noapte. Brusc începe un CUTREMUR puternic…”

Maria Ghiorghiu face o noua prezicere. De aceasta data, celebra clarvazatoare anunta un cutremur puternic. Maria Ghiorghiu ar fi prezis incendiul din Colectiv si moartea judecatorului Stan Mustata.

18 sept. 2018, 08:42
Maria Ghiorghiu anunţă o nouă catastrofă: „Era noapte. Brusc începe un CUTREMUR puternic…”

„Noaptea de 16 -17 Septembrie 2018, ora 1,23 !

Dragii mei,

Am inchis calculatorul cu dorinta de a ma culca, dar a trebuit sa-l deschid din nou pentru a scrie ceea ce mi s-a arătat după ce am inchis calculatorul.

In aceasta noapte, stand in pat cu ochii inchisi vad inspre Apus o incapere mare, ca o Sala in care ar incapea multi oameni. Aici se afla o platforma imensa, precum acelea pe care se practica tot felul de sporturi.

Era noapte. Vad doua maini care tin de marginea acelei platforme, ce se asemana cu o prelata, asa era confectionata.

Brusc incepe un CUTREMUR puternic. Mainile tineau de marginea acelei platforme, dar tot se cutremura tare.

În secunda urmatoare dragilor, vad cum Apele se umfla enorm, si ca un monstru urias se revarsa peste pămant.

Apele erau inalte de cativa metri. Asa cum vedem norii apocaliptici pe Cer, tot la fel vedeam si eu Apele care se ridicasera ca un monstru si acopereau pamantul.

Unde anume se va produce aceasta CATASTROFA sau cand eu nu cunosc, dragilor. DUMNEZEU nu a voit ca noi sa stim locul, ziua sau ora.

Prieteni dragi, sa ne unim in cuget si-n simtiri, sa ne unim in Rugaciune, pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa ne ocroteasca si sa nu ingaduie sa aiba loc toate aceste nenorociri.

Sa fim buni si milostivi, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine si sa nu mai purtam ura nici celui mai aprig dusman al nostru.

Si, nu in ultimul rand, sa iertam ca sa fim iertati!

Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.