Maria Ghiorghiu, despre locul unde va avea loc MAREA TRAGEDIE. "Tot vor muri oameni!"

Publicat: Marţi, 24 Octombrie 2017 09:22 // Actualizat: Joi, 26 Octombrie 2017 09:03 // Sursa: romaniatv.net

Maria Ghiorghiu susține că i s-a arătat ceva groaznic. Întrebată unde va avea loc marea tragedie, nu a știut să dea un răspuns exact, însă din circumstanțele în care i s-a arătat totul ar fi vorba de România.

Maria Ghiorghiu vrea ca oamenii să se roage pentru a opri toate aceste lucruri tragice care ar urma să aibă loc.

Gheorghe Mărmureanu: "Cutremurul cel mare va veni. Este un joc de cifre"

"În 22 octombrie pe la 16:40 am auzit un glas: un nou cutremur În acea clipă am văzut o stradă pe care era polei, niște copilași veneau de la școală, treceau pe zebră și pe zebră scria: un nou cutremur. Cred eu că ne așteaptă un nou cutremur. Nu pot să afirm că va fi în România. Copiii care mi s-au arătat purtau uniforme românești. Sunt sigură că nu va fi unul mic, va fi unul mare. Tot vor muri oameni", a spus Maria Ghiorghiu la o emisiune tv.

Citeşte şi Profeţie devastatoare. Pământul se va zgudui timp de 8 ore. Când va avea loc marele cutremur

Maria Ghiorghiu a prevăzut o explozie puternică în București pe care ea o asociază cu tragedia din Colectiv: "Tot pe 22 octombrie mi s-a arătat harta României, în partea sudică era ruptă și curgeau râuri de foc. Un glas spunea: este al 15-lea mondial, asta nu știu ce înseamnă. (...) Am văzut și o explozie în Capitală. Va fi în genul Colectiv. (...) Încercăm să schimbăm prin rugăciuni".

3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cutremur marea tragedie Maria Ghiorghiu
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 oct 15:29
Răspunde | Votează email 0 email
Petronela
Nu mai dati in presa comentariile acestei escroace! Poporul asta si asa este terorizat de politicieni, schimbarile climatice, amenintarile cu razboaie etc. si mai vine si aceasta sa bage lumea in sperieti. Locul ei este dupa gratii ptr.dezinformare! Cine se crede ea? Sa ne lase in pace!
25 oct 22:34
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a scos emailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, încercați-l oricând, este răspunsul la problemele dvs. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI ÎNAPOI BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(8
25 oct 07:36
Răspunde | Votează email 0 email
mos andru
Cum copii nostri de 30 de ani nu mai poarta uniforme, Maria vede tot a vazut cutremurul dintr=O alta TARA
1
EUR
4.6540
RON
17 Dec
noapte 1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H