Maria Ghiorghiu, mesaj ALARMANT. Clarvăzătoarea anunţă MOARTEA unei PERSONALITĂŢI URIAŞE

Maria Ghiorgiu, clarvăzătoarea care a prevestit tragedia de la Colectiv, a publicat un nou mesaj cutremurător pe blogul personal, în care anunţă moartea unei personalităţi uriaşe în curând.

13 ian. 2018, 15:53
Maria Ghiorghiu, mesaj ALARMANT. Clarvăzătoarea anunţă MOARTEA unei PERSONALITĂŢI URIAŞE

Maria Ghiorgiu sugerează că i se va întâmpla un lucru rău Reginei Angliei, din cauza faptului că are o vârstă înaintată.

„Dragii mei, tot astăzi dimineaţă, am auzit un glas care strigă aşa: Regina! Regina! Regina Angliei! După care dragilor, glasul dispare, iar eu rămân uimită de cele auzite mai ales că ştim cu toţii că Regina Agliei are o vârstă venerabilă.

Vom auzi, dragilor, vorbindu-se peste tot în mass-media despre Regina Angliei. Să nădăjduim că vom auzi numai de bine şi că va fi sănătoasa. Mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţă Domnului pentru această, să-i dăruiască sănătate, bătrâneţe uşoară şi mântuire”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Maria Ghiorghiu, o nouă profeţie terifiantă pentru România: „Apără-ne, Doamne!”

Cunoscuta pentru profetiile sale, Maria Ghiorghiu a scris despre o inmormantare a unei persoane importante, in uniforma, in viitorul apropiat: „In aceasta dimineata, treaza fiind, vad dragilor stand cu ochii inchisi, vad inspre sud o strada plina de oameni imbracati in uniforme. Camasi bleu-albastre si pantaloni bleumaren. Oamenii in uniformele albastre, foarte multi tineri, mergeau incet ca la o inmormantare. Aveau flori in mainile lor si chiar mi s-a aratat o mana a unui tanar politist, care tinea doua garoafe. De aici am si tras concluzia ca acesti politisti in uniforma bleu cu bleumaren, participau la o inmormantare! Dragii mei, vom auzi de o inmormantare a vreunei persoane in uniforma , la care vor lua parte multi politisti. Ce se va intampla si cine va fi inmormantat, eu nu stiu a va spune. Doar mi s-a aratat”.