Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră. „Acest cutremur…”

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis tragedia din Apuseni şi incendiul din Colectiv, nu are veşti bune nici de data aceasta.

07 feb. 2018, 18:55
Maria Ghiorghiu, o nouă previziune sumbră. „Acest cutremur…”

Maria Ghiorgiu a scris pe blogul său că se roagă pentru toate sufletele care vor fi afectate de cutremur.

Maria Ghiorghiu, despre un cutremur major. „Se va produce iarna!”

„În această noapte în timp ce scriam aici pe Blog, văd dragilor propria-mi bucătărie în care aragazul meu începe a se cutremura mai tare. Brusc, începuse un cutremur mai intens. Dragii mei, chiar dacă acest cutremur mi s-a arătat în bucatăria mea, în casa mea, acest lucru nu înseamnă că va fi neapărat în Romania. Mi s-au mai arătat astfel de cutremure în casa mea, dar care s-au produs la scurt timp într-o altă ţară.

Dar oriunde s-ar produce dragilor, tot vom suferi sufleteşte pentru fraţii noştri ÎNTRU HRISTOS, fraţi care locuiesc în locul unde va avea loc acest cutremur. Să ne rugăm pentru Aproapele nostru fraţilor, să ne rugăm pentru că BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI să ne apere de CUTREMURE şi de tot felul de DEZASTRE. Sa ne rugăm fraţilor pentru pacea şi liniştea între popoare, pentru buna înţelegere şi armonie.

Să nu avem teamă de nimeni şi de nimic, atât timp cât ÎL iubim pe DUMNEZEU şi pe MAICA DOMNULUI, atât timp cât ne iubim Aproapele ca pe noi înşine”, a scris clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.