Maria Ghiorghiu, prima profeţie pentru 2018: „Pisica neagră mânca din ţara noastră”

Femeia care a prevăzut cutremure mari și incendiul de la Colectiv susține că România se află sub semn rău, că „pisica neagră va mânca din țara noastră”.

05 ian. 2018, 10:01

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a publicat un mesaj în care își declară nelămuririle cu privire la înmormântarea Regelui Mihai. Ea consideră că în sicriu nu se afla trupul Regelui.

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul său un mesaj în care încearcă să răstoarne toată povestea morții Regelui. Ea nu-și explică de ce nu a existat niciun gemuleț în sicriu pentru a i se putea vedea măcar fața Regelui Mihai.

„Dragii mei, În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, aud un glas care spune câteva cuvinte cutremurătoare. Cuvintele erau, despre înmormântarea fostului Rege Mihai! Dragii mei, deşi era cu ochii pe monitor, văd în spatele meu o alee pe care mergea grăbit un PREOT mic de statură, imbrăcat în veşminte aurii, preot care intră pe un culoar îngust şi întunecat. Preotul avea un baston în mână sa dreaptă şi se grăbea pe acel culoar îngust, singur fiind, ca sa ajungă într-un anume loc numai de el ştiut. Aud glas care se întreabă aşa:

„Înmormântarea Regelui Mihai?

Iar conversaţia a continuat, dar eu nu o să mai dau detalii, din motive lesne de înţeles.

Totuşi am să pun o întrebare:De ce, la Sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, nu a fost lăsat măcar un minuscul gemuleţ prin care să se vadă măcar trăsăturile REGELUI MIHAI, sau dacă era cineva acolo în sicriu?

De ce, nimeni din cei în drept nu a cerut că să se vadă cât de cât chipul Regelui Mihai acolo în sicriu? Iar cu această întrebare dragilor, cred că am spus totul.

În timp dragilor, vom afla ADEVĂRUL despre această înmormântare a REGELUI MIHAI care, a îngenuncheat ROMÂNIA cu atâtea pregătiri şi cheltuieli uriaşe.

Atât am dorit să spun dragilor, că această înmormântare nu a fost ceea ce trebuia să fie”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Cât despre 2018, semnele nu sunt bune. „Vedeam harta României, din care mai rămăsese o parte din Muntenia Oltenia şi Moldova. În mijlocul hărţii a apărut o pisică neagră care mânca ceva, am auzit imnul care răsuna din cer, Deşteaptă-te Române.

Harta României era însângerată, prin acel auriu curgeau râuri de sânge adevărat, pe 2 ianuarie am văzut mari proteste. Aici e cheia, va fi o mare revoluţie, ne vom confruntă cu un pericol enorm. Nu am văzut nimic din ţara, doar centrul.

Pisica neagră mânca din ţara noastră. Mai ales că totul începe cu 1 ianuarie, anul nu va fi favorabil. Linişte şi pace nu va fi în ţara noastră, am văzut şi lupte de stradă, era înfiorător ce am văzut.

Luna albastră este foarte rară, eu am prevestit încă din 2014 acest fenomen. Am văzut şi cutremure, se vor dârâma clădiri, dar nu ştiu exact unde va fi acest cutremur”, a declarat Maria Ghiorghiu prin telefon la Antena Stars.