Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare despre România: „Va fi doliu naţional!”

Fenomenele care au pus stăpânire pe România în ultimele zile vor avea efecte cutremurătoare asupra țării noastre, după cum a dezvăluit Maria Ghiorghiu.

26 iun. 2018, 08:58
Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare despre România: „Va fi doliu naţional!”

Maria Ghiorghiu a prezis dezastrul din Colectiv, în care au murit 65 de persoane, iar acum a vorbit despre doliu naţional, dar şi despre inundaţii devastatoare.

„De patru ori am primit acest mesaj, că România va fi în doliu naţional. Avem patru avertismente. Se va întâmplă o tragedie, o catastrofă. Ne putem gândi la cutrmeure, inundaţii, o revoluţie. Am primit un mesaj de la Dumnezeu în care spunea ‘Urmeaza 20 de zile groaznice’. Eu văd lucrurile cu ochii închişi. Vedeam cum venea dinspre apus un văl de fum negru până la cer, exact cum vin inundaţiile. Aşa era acest fum negru care venea dinspre apus spre răsărit şi m-a dus cu gândul la un incendiu, sau mai mult, la o explozie uluitoare. Vom auzi în Craiova de inundaţii devastatoare. Vor fi luate casele cu totul. Vor fi inundaţii devastatoare şi în Mehedinţi şi oamenii vor fi transportaţi cu bărci.”. a spus Maria Gheorghiu, la o emisiune TV.

Maria Ghiorghiu anunţă pericole iminente pentru România. Este vizat centrul Bucureştiului

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu cea care a prevestit tragedia din clubul Colectiv a făcut o previziune de coșmar.

Ea a spus că va urma un cutremur puternic.

„În această dimineață, trează fiind, aud un glas care spune că va urma un cutremur; și nu unul moderat, ci unul intens.

Iată ce spunea glasul:

„Un Cutremur de Pămant.

Un Cutremur intens .”

Clipă în care văd înspre Răsărit o încăpere plină cu mobilier și cu tot felul de obiecte. În încăpere părea a fi noapte, dar ar fi putut foarte bine să fie trase și draperiile.

Într-o clipă, dragilor, toate lucrurile din acea încăpere au început a se clătina destul de tare. Vom auzi, dragii mei, de un astfel de cutremur intens, dar noi să nădăjduim că nu vor fi și victime.

Să ne rugăm la Bunul DUMNEZEU și la MAICA DOMNULUI, ca să ne apere pe noi toți și pe lumea întreagă de toate DEZASTRELE care ne aduc suferință și lacrimi.

România, dragii mei, este și va fi ocrotită de CUTREMURE mari. Trebuie să credem acest minunat lucru!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog.