Maria Ghiorghiu, PROFEŢIE ÎNGROZITOARE: „Mărturii care şochează!”. Este FĂRĂ PRECEDENT ce se va întâmpla în ROMÂNIA

Maria Ghiorghiu a publicat pe blogul ei un mesaj înspăimântător. Un glas i-ar fi spus că românii vor afla vești cutremurătoare.

20 aug. 2019, 15:57
Maria Ghiorghiu, PROFEŢIE ÎNGROZITOARE: „Mărturii care şochează!”. Este FĂRĂ PRECEDENT ce se va întâmpla în ROMÂNIA

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Maria Ghiorghiu, VIZIUNE MACABRĂ despre cazul de la Caracal. Unde au fost îngropate cele DOUĂ CADAVRE

„În aceasta zi la pranz,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa: „Marturii! Șocheaza România! Marturii care şocheaza România. Dragii mei, daca mai exista MARTURII despre care nu am aflat inca si care ne vor soca mai tare decat s-a intamplat pana acum, atunci inseamna ca ne va cuprinde groaza de toate cate vedem, de toate cate auzim si de locurile in care traim zi de zi. Cu siguranta vom auzi MARTURII care ne vor şoca, ca sa ma exprim ca in MESAJUL divin. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne dea putere sufleteasca si trupeasca si sa le putem duce pe toate, sa putem face faţă la toate. Cu dragoste, Maria”, a scris Maria Ghiorgiu pe blog.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.