Maria Grapini a comis-o, din nou, pe Facebook: „M-am trezit în zgomotul ploii şi a tunetelor!”

Europarlamentarul Maria Grapini a lovit, din nou, pe Facebook. În plină averizare COD PORTOCALIU de caniculă, aceasta s-a trezit duminică dimineaţă "în zgomotul ploii şi a tunetelor", astfel că nu mai înţelegea ce se întâmplă cu vremea.

19 iul. 2015, 13:42
Maria Grapini a comis-o, din nou, pe Facebook: „M-am trezit în zgomotul ploii şi a tunetelor!”

Maria Grapini a devenit cunoscută internauţilor, şi nu numai, pentru postările de pe pagina ei de Facebook, în care face greşeli gramaticale şi de exprimare. Aceasta a scris un mesaj pe Facebook, duminică, postare în care a scăpat câteva greşeli.

Pe lângă virgulele puse greşit şi un dezacord, Maria Grapini le-a urat susţinătorilor ei „o Duminecă relaxantă”.

Bună dimineaţa! M-am trezit în zgomotul ploii şi a tunetelor! Deschid televizorul şi aud cum că,în Timiş azi este caniculă!!! Ce să cred?! Cred ce văd,şi e bine!S-a răcorit ,aerul s-a împrospătat,florile se bucură…Vă doresc o Duminecă relaxantă!„, a scris Maria Grapini pe Facebook.

COD GALBEN: Meteorologii au anunţat că duminică şi luni valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toată ţara. Temperaturile maxime vor depăşi frecvent 35…36 de grade şi local se vor atinge 37…38 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi în cea mai mare parte a teritoriului.

COD PORTOCALIU. În judeţele Bihor, Arad Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj vor fi temperaturi maxime de 38…39 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Citeşte şi: Maria Grapini, o nouă GAFĂ pe Facebook: Ce urare le face „ortodoxilor” şi „catoloicilor” în Săptămâna Mare