Maria Olaru, după bătăile încasate de la Octavian Bellu: Nu mă răfuiesc cu nimeni, nu mă victimizez

Fosta campioană olimpică, mondială şi europeană la gimnastică, Maria Olaru, a vorbit la România TV despre dezvăluirile pe care le face în cartea sa, "Prețul aurului. Sinceritate incomodă", care va fi lansată sâmbătă, la Bookfest.

01 iun. 2016, 10:13
Maria Olaru, după bătăile încasate de la Octavian Bellu: Nu mă răfuiesc cu nimeni, nu mă victimizez

În carte nu scrie doar despre asta. Îmi iubesc antrenorii, îi respect. Nu mă răfuiesc cu nimeni, este mărturisirea sinceră dar nu înseamnă că dau în cineva. Orice performanţă cere sacrificii, nu mă victimizez, le aduc recunoştinţă antrenorilor„, a declarat Maria Olaru, la România TV.

Citeşte şi Octavian Bellu, după ce a fost acuzat de Maria Olaru că le-a bătut pe gimnaste: Sper că la finalul cărţii scrie pamflet!

Întrebată dacă genul asta de antrenament ar trebui să continue, Maria Olaru a răspuns: „Aici rămâne la latitudinea fiecărui antrenor ce metode aplică, dar şi a părinţilor dacă decid că copiii lor să facă sport de înaltă performanţă. Nu dau verdicte unde nu mă pricep„.

Maria Olaru le-a transmis şi un mesaj antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang: „Au declarat că vor să citească cartea, le recomand, să vadă esenţa şi să vadă că le port respect admiraţia. Tot ce sunt azi le datorez şi lor„.